Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul Cocoș către contabili: Vă doresc multă putere de muncă și să ieșim din pandemie cu bine!

Ziua Națională a Contabilului Român, eveniment cu tradiție care susţine și promovează profesia contabilă din România, va fi aniversată, începând din acest an, la data de 13 iulie.
În urmă cu 97 de ani, la 13 iulie 1921, Regele Ferdinand I al României a aprobat Legea pentru organizarea Corpului de Contabili Autorizați și Experți Contabili în România ca organism profesional independent, prin Decretul Regal nr. 3.063, fiind reglementată astfel profesia contabilă în țara noastră. Prin acest demers, România s-a alăturat, la nivel european, marilor puteri economice – Regatul Unit, Italia și Germania, țări în care profesia de expert contabil era legiferată și unde existau societăți de contabili oficial recunoscute.

”Astăzi, 13 iulie 2020, sărbătorim Ziua Națională a Contabilului Român, ediția a XVI a.
Datorită situației speciale în care ne aflam, anul acesta profesioniștii contabili din județul Vâlcea vor sărbătorii această zi specială de acasă sau de la locul de munca.
În calitate de Președinte al Filialei Vâlcea CECCAR, doresc să vă urez cu această ocazie un sincer și călduros “La Mulți Ani, sănătate și multă putere de muncă!”, susține deputatul Vasile Cocoș.