Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tânăr sub influența alcoolului și fără permis, ajuns la spital după ce a intrat cu mopedul într-un șanț

Luni, 15 aprilie a.c., polițiștii de la Secția de Poliție Rurală nr. 11 Zătreni au fost alertați printr-un apel la numărul de urgență 112 cu privire la un accident rutier survenit în localitatea Valea Mare, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele investigații s-a constatat că un tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat în aceeași localitate, în timp ce conducea un moped, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț. În urma evenimentului, acesta a suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

După investigații ulterioare, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, testul cu aparatul etilotest a arătat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate două mostre biologice pentru determinarea precisă a alcoolemiei din sânge. Totodată, s-a constatat că mopedul pe care îl conducea nu era înregistrat.

În legătură cu acest incident, polițiștii desfășoară investigații în cadrul unui dosar penal, sub aspectul presupusei săvârșiri a infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînregistrat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.