Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Vă rog să citiți această pagină cu atenție. Ne asumăm dreptul de a modifica aceste prevederi în vederea corelării acestora cu legislația în vigoare, fără o altă notificare. Dacă nu acceptați termenii și condițiile prezentate în acest document, nu folosiți site-ul www.voceavalcii.ro și serviciile oferite prin intermediul lui.

Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin folosire siteului sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestuia. ALMADIX PREST S.R.L nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului. Site-ul www.voceavalcii.ro este deținut de ALMADIX PREST S.R.L., cu sediul in Ramnicu Valcea, strada Știrbei Vodă nr. 34, avand cod de identificare fiscala RO22672720, fiind inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J38/1093/2007.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre ALMADIX PREST S.R.L. pentru a va confirma comenzile, pentru facturare, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.

Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

ALMADIX PREST S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele noastre.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Cum sunt folosite datele tale

Folosim datele tale, doar daca avem acordul tau, in mai multe feluri, in funcție de natura lor. Mai jos sunt detaliate toate tipurile de date colectate si cum sunt folosite ulterior:

Adresa de email – In cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ti trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar si la articolele si resursele pe care le publicam periodic pe acest site;

Prenumele și Numele – In cazul in care ne-ai furnizat Prenumele și Numele tau, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primesti de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati; De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabileste participarea ta, sau a unuia dintre angajatii tai, la unul sau mai multe dintre evenimentele noastre pentru facturare.

Numarul de telefon – In cazul in care ne-ai furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, in cazul in care participi la evenimentele noastre, in scopul informarii cu privire la locurile de desfasurare a acestor evenimente sau la modificarile de ultim moment in programul evenimentelor;

Numele companiei – In cazul in care ne-ai furnizat numele companiei pentru care lucrezi, sau pe care o administrezi, folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste participarea ta, sau a unuia dintre angajații tăi, la unul sau mai multe dintre evenimentele noastre sau pentru facturare.

Datele de facturare – In cazul in care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal, Seria si Numarul Cartii de Identitate), folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste conditiile de realizare a serviciilor oferite;

Datele despre browser/IP/dispozitiv – In cazul in care ai fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosesti site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca tu sa gasesti mai usor informatiile pe care le cauti; de asemenea, pentru ca folosim o platforma e-commerce adresa de IP ne poate ajuta in eventualitatea unor cazuri de frauda, daca institutiile responsabile vor solicita aceste date;

Concluzie

Am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa nu fii obligat(a) sa ne furnizezi niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu te putem anunta cu privire la serviciile noastre de care ai putea fi interesat(a).

Mesajele de marketing

In cazul in care avem acordul tau (te-ai abonat la newsletter-ul voceavalcii.ro), iti vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa asupra serviciilor oferite, despre articolele nou-publicate pe acest site și despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet.

Dezabonare de la newsletter

Te poti dezabona de la newsletter in orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

  • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi.
  • Prin trimiterea unui email către noi, in care sa soliciti dezabonarea.

In oricare dintre cele două situatii, ne vom asigura ca nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata in maximum 48h de la primire.

ALMADIX PREST S.R.L. NU COLECTEAZA PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE INFORMATII DESPRE CARDURILE DE DEBIT SAU CREDIT (NUMAR, ADRESA, COD DE SECURITATE -CVV2, ETC)

Drepturile tale

Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor.

  • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele tale;
  • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;
  • Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;
  • Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.
  • Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugam sa ne trimiti un email accesand aceasta pagina.

Descrierea Serviciilor/Produselor

Produsele/serviciile, sunt oferite dupa cum sunt prezentate si in limita stocului disponibil. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea serviciilor/produselor se face pe propriul risc. voceavlacii.ro nu poate garanta disponibilitatea serviciilor/produselor prezentate. ALMADIX PREST S.R.L. va informa consumatorul despre indisponibilitatea serviciilor/produselor, iar sumele pe care clientii le-au platit vor fi rambursate de catre ALMADIX PREST S.R.L. in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile, in cazul in care ALMADIX PREST S.R.L.. nu poate onora comanda. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu. ALMADIX PREST S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice descrierea serviciilor/produselor, fara o notificare prealabila.

Preturi

Preturile prezentate sunt fara TVA. Serviciile/produsele cumparate prin intermediul acestui site, nu pot fi revandute sau (re)distribuite in scopuri comerciale. ALMADIX PREST S.R.L. își rezerva dreptul sa limiteze achizitionarea produselor/serviciilor la maxim 1 produs de persoana. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.

Atentie: pentru platile efectuare direct la ghiseul bancii  banca percepe un comision per tranzactie si acesta trebuie achitat de catre client!

Livrarea serviciilor/produselor

ALMADIX PRES S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Prin lansarea unei comenzi (electronic) prin intermediul www.voceavalcii.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara operatiunile (electronic sau telefonic). O comanda este compusa din urmatoarele:
– bunuri sau servicii regasite in oferta website-ului mai sus mentionat
– mentiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum si alte mentiuni speciale (datele de facturare complete despre companie se introduc la Alte informatii/Order notes)
– specificatiile cumparatorului
Lansarea unei comenzi (electronic) nu presupune si confirmarea comenzii si a contractului.

Etapele complete sunt urmatoarele:
– inregistrarea unei comenzi – se va genera un numar unic automat pentru fiecare comanda inregistrata
– plata online prin procesatorul de plati online
– confirmarea unei comenzi se face dupa verificarea comenzii si a stocului produselor aflate in comanda. Aceasta confirmare se face doar de catre ALMADIX PRES S.R.L., telefonic sau electronic (e-mail)
Serviciile/produsele aflate in oferta www.voceavalcii.ro se pot vinde numai in baza unei comenzi/rezervari. Comanda se va procesa conform pasilor mai sus mentionati. O comanda neconfirmata nu presupune o rezervare a serviciilor/produselor. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate in baza de date.
O comanda care contine produse afisate in site cu urmatorul status: INDISPONIBIL / OUT OF STOCK nu pot fi onorate in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, astfel stocul epuizandu-se.

Plata produselor/serviciilor

Plata pentru serviciile/produsele, conform acestor Termeni si Conditii, se va efectua in avans online, prin transfer bancar: dovada platii trebuie trimisa catre ALMADIX PRES S.R.L. la adresa de e-mail [email protected].
Valoarea serviciilor/produselor achizitionate de pe siteul www.voceavalcii.ro este nereturnabila. Odata rezervate si achitate produsele/serviciile oferite, intelegeti si sunteti de acord ca valoarea acestora nu va fi returnata in niciun fel de circumstanțe (nu va prezentati, nu mai puteti ajunge, nu mai doriti produsele/serviciile).

Intregul continut al site-ului www.voceavalcii.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ALMADIX PREST S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ALMADIX PREST S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Cookies

Acest site foloseste cookies. ALMADIX PREST S.R.L., prin site-ul www.voceavalcii.ro, foloseste diverse tehnologii (module de tip cookie) pentru a colecta, stoca si prelucra informatii atunci cand accesati acest site. Cookie (“browser cookie” sau “HTTP cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome).”Cookie”-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.