Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Prins pe DN7, cu o autoutilitară furată și condusă fără permis

Siguranța rutieră a devenit o prioritate pentru autorități, iar recent, polițiștii din Orașul Călimănești au avut parte de o intervenție surprinzătoare. O autoutilitară oprită în trafic, condusă de un bărbat din Ploiești, a stârnit suspiciuni legate de lipsa permisului de conducere și istoria vehiculului.

Luni, 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Călimănești, în timp ce executau activități specifice, au oprit pe Drumul Național 7, o autoutilitară condusă de către un bărbat de 44 de ani, din municipiul Ploiești. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, acesta nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, s-a stabilit că autoutilitara pe care a condus-o figurează ca fiind furată din anul 2019, de pe teritoriul Greciei, motiv pentru care aceasta a fost indisponibilizată și ridicată.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tănuire și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.