Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

𝐄𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜 𝐍𝐢𝐠𝐡𝐭𝐬 𝐁𝐫𝐞𝐳𝐨𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐. Rock alternativ sub cerul înstelat de la #𝐁𝐫𝐞𝐳𝐨𝐢𝐮𝐥𝐋𝐮𝐦𝐢𝐢

O destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de munte, de tot ce ne face să fim frumoşi, să fim altfel, deși toți la fel!
#𝐁𝐫𝐞𝐳𝐨𝐢𝐮𝐥𝐋𝐮𝐦𝐢𝐢, orizont întredeschis unde 𝐂𝐨𝐦𝐚 ne cântă povestea unor mâini către cer, unde călătorind în cosmosul 𝐈𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐑𝐢𝐦𝐞𝐬, ne vom apropia iremediabil de 𝐎𝐦 𝐥𝐚 𝐋𝐮𝐧ă! Locul unde 𝐄𝐘𝐄𝐃𝐑𝐎𝐏𝐒 ne vor lăsa în mood-ul acela în care ne dorim să nu se sfârșească niciodată vara noastră, diferită de orice alt anotimp de oriunde altundeva. O colecție de gânduri și sentimente în format muzical la show-ul 𝐓𝐡𝐞 𝐌𝐨𝐧𝐨 𝐉𝐚𝐜𝐤𝐬 şi “playground-ul” unde sărbătorim ȋmpreună 𝟐𝟓 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐎𝐦𝐮𝐥 𝐜𝐮 Ș𝐨𝐛𝐨𝐥𝐚𝐧𝐢. Cu 𝐀𝐥𝐭𝐞𝐫𝐧𝐨𝐬𝐟𝐞𝐫𝐚 transcendem o lume de sunet și senzații, unde ne regăsim pe noi înșine și pe ceilalți, așa cum suntem cu adevărat. 𝐋𝐔𝐍𝐀 𝐀𝐌𝐀𝐑Ă ne va fi sfetnic bun cu maturitatea muzicală ȋmpletită cu mult feeling și mesaje cu substrat. Tot aici, 𝐎𝐫𝐤𝐢𝐝 are always happy to howl our post-traumatic blues. Un alt fel de muzică rock, mai apropiat de un fenomen supranatural, descris ȋn povestea unică 𝐛𝐲𝐫𝐨𝐧. Desigur, cu 𝐑𝐨𝐛𝐢𝐧 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞 𝐁𝐚𝐜𝐤𝐬𝐭𝐚𝐛𝐛𝐞𝐫𝐬, pentru că de la concertele lor nu pleacă nimeni supărat. Iar la final vom spune 𝐀𝐦 𝐅𝐨𝐬𝐭 𝐋𝐚 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞 ș𝐢 𝐌𝐢-𝐚 𝐏𝐥ă𝐜𝐮𝐭!
An alternate universe, full of electrifying vocal and instrumental performances, during 3 days spent with your own tribe of cool people.
𝐄𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜 𝐍𝐢𝐠𝐡𝐭𝐬 𝟏𝟐-𝟏𝟑-𝟏𝟒 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟐 – #𝐭𝐡𝐞𝐚𝐥𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞𝐛𝐚𝐬𝐞𝐜𝐚𝐦𝐩
𝐂â𝐧𝐭𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐑𝐀𝐃𝐈𝐎 𝐆𝐔𝐄𝐑𝐑𝐈𝐋𝐋𝐀.
https://www.iabilet.ro/bilete-electric-nights-brezoi-2022-70129

Program:

Vineri, 12 august 18:00 – 01.00
Omul cu sobolani
Irina Rimes
om la lună
EYEDROPS
Big tent – After party 01:00-04:00

Sambata, 13 august 18:00 – 01.00
Alternosfera
byron
Robin and the Backstabbers
HVNDS
Big tent – After party 01:00-04:00

Duminica, 14 august 18:00 – 01.00
COMA
The Mono Jacks
Luna Amara (OFFICIAL)
Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut
Orkid
Big tent – After party 01:00-04:00