Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un nou scandal în zona Tic-tac din Ostroveni – Râmnicu Vâlcea

UPDATE 04.08.2022: În urma investigațiilor operative efectuate și a probatoriului administrat în cauză, față de 2 persoane dintre cele implicate în acest eveniment s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru dispunerea de măsuri preventive, ne transmit reprezentanții IPJ Vâlcea.

******

La data de 1 august a.c., polițiștii din municipiul Râmnicu Vâlcea au fost sesizați de către un bărbat, prin apelul 112, cu privire la faptul că s-a produs un scandal între mai multe persoane pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, mai exact în zona Tic-tac din cartierul Ostroveni, zonă cunoscută foarte bine de râmniceni ca fiind una în care scandalurile și bătăile sunt frecvente.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, 3 bărbați s-ar fi agresat reciproc, iar până la sosirea polițiștilor, persoanele au părăsit locul evenimentului.

Totodată, în aceeași zi, în timp ce se aflau în fața unui bloc din municipiu, 2 dintre aceștia s-ar fi agresat fizic, unul fiind lovit cu un corp contondent, iar celălalt fiind tăiat la un deget al mâinii drepte.

Cele 3 persoane au fost identificate și conduse la sediul poliției, pentru luarea măsurilor legale, fiind efectuate cercetări sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

Sursa foto: google maps