Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Patru românce, SPAIMA turiștilor dintr-un aeroport din Italia

Un grup format din patru femei de etnie romă a atras atenția autorităților italiene în urma unor furturi repetate la aeroportul din Fiumicino, însă au scăpat de captură până recent. Două dintre ele sunt însărcinate, având vârste cuprinse între 20 și 25 de ani.

Aceste femei au fost surprinse în timp ce acționau în aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino, unde pregăteau să comită noi furturi, cu o preferință specială pentru zona lifturilor.

Modul lor de operare consta în faptul că femeile însărcinate erau primele care intrau în lift, iar celelalte două se ocupau de furturi, profitând de distracția pasagerilor concentrată asupra bagajelor lor. Cu toate că au reușit să evite captura până acum, au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Investigațiile ulterioare au arătat că grupul este responsabil de cel puțin zece furturi în ultima lună. Polițiștii, care s-au deghizat în civil, au intervenit în timp ce femeile pregăteau un alt jaf. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a aduce claritate în legătură cu activitățile infracționale ale acestora.

În același timp, autoritățile analizează și plângerile depuse în ultimele două luni pentru furturi, suspectând că unele dintre ele sunt opera aceluiași grup de femei. În urma acestor investigații, au fost deja luate primele măsuri legale împotriva lor, fiindu-le interzis accesul în zona aeroportului.