Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

O nouă destinație turistică accesibilă pentru români

Până acum, Grecia și Italia s-au bucurat de o popularitate deosebită printre români când vine vorba de vacanțe, dar în acest an o nouă destinație a captat atenția pasionaților de călătorii. Oamenii sunt atrași de vremea frumoasă și de peisajele spectaculoase, iar prețurile accesibile adaugă un plus de atracție.

Destinația turistică preferată de români este o insulă, unde soarele strălucește pe cer de 320 de zile pe an. Prin urmare, turiștii care își doresc să ajungă acolo trebuie să știe că pot savura plaja până la finalul lunii noiembrie, conform informațiilor de pe cancan.ro.

Cipru, destinația care cucerește inimile românilor, este în centrul atenției înaintea sezonului de vacanțe de vară. Mulți și-au deja rezervat biletele pentru concediul din acest an. Dacă până acum Grecia și Italia erau pe primele locuri în preferințele românilor, în 2024, o insulă celebră a reușit să se impună în fața acestor țări.

Cipru atrage atenția prin cele 320 de zile însorite pe an, fiind astfel o alegere perfectă pentru cei care doresc să se bucure de plajă și de apa limpede a mării. Turismul în Cipru a cunoscut o creștere semnificativă în ultima vreme, iar companiile aeriene au răspuns la această tendință, oferind zboruri către această destinație din București, Iași și Cluj, în perioada 2 iunie – 29 septembrie.

În 2024, se estimează că aproximativ 3.000 de români vor alege Cipru pentru vacanță, conform statisticilor agențiilor de turism. Vizitatorii vor putea alege să se relaxeze pe una dintre cele 77 de plaje ale insulei și să descopere frumusețile capitalei Nicosia sau ale orașelor Limassol și Larnaca. Pe lista de activități nu ar trebui să lipsească nici excursiile la Băile Afroditei sau la situl Kourion.