Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tânăr vâlcean prins în Argeș cu o mașină cu numere false

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, domiciliat în județul Vâlcea, a fost implicat într-un incident penal după ce a fost surprins de către polițiști conducând un autovehicul înmatriculat cu plăcuțe false.

În cursul zilei de ieri, 23 aprilie, în timp ce circula pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Curtea de Argeș, individul a fost oprit pentru un control de rutină. Autoturismul pe care îl conducea avea aplicate plăcuțe de înmatriculare cu un număr emis de autoritățile din Bulgaria.

După verificările efectuate, polițiștii au constatat că plăcuțele de înmatriculare aplicate pe vehicul erau false și că aparțineau altui autovehicul.

Consultând bazele de date ale Poliției Române, a fost confirmat că numerele de înmatriculare în cauză erau atribuite unui alt autoturism, această constatare fiind făcută și în trafic, cu ajutorul unui dispozitiv din dotarea poliției ce utilizează aplicația eDAC, potrivit IPJ Argeș.

Ca urmare a incidentului, șoferul în vârstă de 24 de ani a fost înregistrat cu un dosar penal, iar autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica toate circumstanțele în care s-a petrecut acest incident.