Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săptămâna pe scurt – de la lume adunate, 19 decembrie 2016

• Cică se impun alegeri la PNL Vâlcea, după eşecul răsunător de la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 • Rămânând tot la preşedinţia PNL Vâlcea, are şi preşedintele PSD Vâlcea preferatul său în competiţia liberală • Unii ar trebui să ştie că preşedinţii de partid nu se stabilesc la chermeza de tăiere a porcului • Avem alarme, dar degeaba! Procurorii vin cu o serie de detalii incredibile în ceea ce priveşte explozia de pe Petromidia • Olivia Steer trăieşte într-un univers paralel • Englezoaicele au făcut-o din nou lată! Trei femei din Marea Britanie au agresat sexual un fotbalist de 20 de ani

• Cică se impun alegeri la PNL Vâlcea, după eşecul răsunător de la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Filiala liberală vâlceană a obţinut un scor de 19%, ceea ce i-a permis să-l trimită în Camera Deputaţilor doar pe Buican, finul Stănculescu rămânând pe tuşă, iar la Senat Romulus Bulacu a devenit senator în urma redistribuirii.

Lăsând la o parte penibilul situaţiei electorale a PNL Vâlcea, care se vedea pe cai foarte mari, frământările din interior al liberilor care simt miros de sânge şi faptul că scaunul lui Buican se clatină, sunt de tot râsul. Cine credeţi că şi-a exprimat, până acum, extrem de vocal, dorinţa de a candida la preşedinţia partidului brătienilor? Fostul preşedinte interimar al CJ Vâlcea, Gheorghe Păsat, fostul vicepreşedinte al CJ Vâlcea, Bogdan Pistol şi cu voia dvs., fostul senator Adrănel Cotescu. Fără nicio supărare, dragilor, dar la aşa ofertă de candidaţi, îl prefer pe Cristian Buican.

• Rămânând tot la preşedinţia PNL Vâlcea, are şi preşedintele PSD Vâlcea preferatul său în competiţia liberală, deşi acesta încă nu şi-a manifestat intenţia de candida pentru post. În şedinţa de CJ Vâlcea din data de 15 decembrie 2016, preşedintele Constantin Rădulescu l-a complimentat extrem de suspect pe consilierul judeţean Victor Popescu, unul dintre oamenii care au muncit enorm în această campanie electorală, el candidând pentru poziţia a doua la Senatul României.

• Unii ar trebui să ştie că preşedinţii de partid nu se stabilesc la chermeza de tăiere a porcului. Toţi adversarii lui Buican s-au reunit sâmbăta trecută la petrecerea de tăiere a porcului, organizată de fostul senator Adrănel Cotescu. Printre dezidenţii din PNL, i-am remarcat pe Bogdan Pistol, ex-senatorul Dan Niţu, Mircea Poenaru, precum şi alţi liberali.

• Avem alarme, dar degeaba! Procurorii vin cu o serie de detalii incredibile în ceea ce priveşte explozia de pe Petromidia în urma căreia, din nefericire, două persoane au murit, iar alte două au fost rănite. Anchetatorii arată că Rompetrol Rafinare, împreună cu încă o firmă au ignorat nu mai puțin de 1,6 milioane de alarme de emisie de gaz care au apărut cu trei zile înainte de deflagraţie şi alte 300 de alerte de explozie iminentă care au apărut cu o jumătate de oră înainte de producerea acesteia. „S-a reţinut totodată că atât cele două societăţi comerciale dar şi ceilalţi inculpaţi persoane fizice nu au luat măsurile necesare de securitate şi sănătate în muncă, împrejurare ce a condus la producerea unor consecinţe constând în decesul şi vătămarea corporală a patru persoane”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, procurorul Teodor Niță. Orice om întreg la mansardă ar rămâne şocat la auzul unei asemenea ştiri. Milioane de semnale de alarmă ignorate, în ciuda faptului că proveneau de la o rafinărie imensă…Din fericire, vara trecută, am scăpat de o mare belea! Nu vrem să ne imaginăm ce se va întâmpla atunci când norocul ne va părăsi! Un lucru este cert, nu vrem să fim prin zonă!

• Olivia Steer trăieşte într-un univers paralel. Fosta prezentatoare contestă, din nou, datele oficiale de vineri potrivit cărora pe teritoriul României există mai multe focare de infecţie cu rujeolă. Până acum, statisticile arată ca toţi cei opt copii care au decedat, nu au fost vaccinaţi. „Să ne aducem aminte că şi actorul Toni Tecuceanu murise oficial – după cum anunţau toate canalele media isterizate – de gripă porcină, până când s-a demascat minciuna reprezentanţilor din sănătate şi s-a aflat cauza reală a decesului: infecţiile intraspitalicesti. Pe scurt, cineva avea atunci mari interese să sperie populaţia, ca să vândă nişte vaccinuri. Ca azi(….)”, se arăta într-un mesaj postat de Olivia Steer în mediile de socializare. De ce astfel de pseudovedete în „ale medicinei” prezintă credibilitate, în timp ce specialiştii sunt tot mai des ignoraţi? Păcat de toţi acei copii care s-au stins în floarea vieţii…Oare câţi vor mai muri, până când noi, adulţii vaccinaţi, ne trezim la realitate?

• Unicul fiu al celui mai bogat chinez refuză să-i preia afacerile de miliarde. Wang Jianlin, fondatorul şi preşedintele grupului Dalian Wanda se află într-o situaţie extrem de neplăcută după ce fiul său l-a anunţat că nu doreşte să-i preia „imperiul” de peste 150 miliarde de dolari. “Mi-am întrebat fiul despre planurile lui de a prelua afacerea şi mi-a spus răspicat că nu are de gând să trăiască aşa cum am trăit eu. Cred că tinerii au propriile lor priorităţi şi viziuni asupra vieţii. Ar fi mai bine dacă aş transfera responsabilitatea conducerii companiei unor manageri de profesie”, a declarat magnatul la un summit recent al antreprenorilor. Acesta este un exemplu clar că banii nu te ajuta să cumperi fericirea, nici măcar pe cea a propriilor copii…

• Englezoaicele au făcut-o din nou lată! Trei femei din Marea Britanie au agresat sexual un fotbalist de 20 de ani. Potrivit tabloidelor din Anglia, femeile, cu vârstele cuprinse între 20-26 de ani, l-au cunoscut pe sportiv în timpul unei ieşiri în oraş, ulterior invitându-l acasă la una dintre ele. Aici, fotbalistul a fost îmbătat până a ajuns aproape de inconştiență, moment în care a fost a fost dezbrăcat de agresoare şi filmat. A urmat apoi un şir de acţiuni degradante, menite să-l pună pe tânăr într-o ipostază ruşinoasă, femeile filmându-se în timp ce tăiau legume pe trupul lui sau atunci când dansau în jurul lui, în timp ce îl molestau. Cele trei femei au pledat vinovate pentru acuzaţia de asalt sexual, dar nu şi pentru agresiune sexuală.