Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CET Govora Râmnicu Vâlcea va ajunge pe plus în 2015

Estimările CET GOVORA Râmnicu Vâlcea, producător de energie electrică şi termică, pentru anul 2015 sunt optimiste, noua conducere intenţionând să obţină în acest an venituri cu 21% mai mari, care ar permite ca societatea să închidă anul pe plus. Deşi profitul ar fi unul mic de doar 30.000 lei, contează în condiţiile în care CET a încheiat anul 2014 cu pierderi de 42 milioane lei.

CET Govora este cel care aprovizionează cu energie termică şi apă caldă oraşul Râmnicu Vâlcea, Oltchim, dar şi alte companii de pe platforma combinatului chimic din Râmnicu Vâlcea.

„Veniturile prognozate de companie pentru acest an sunt în valoare de 523,1 mil. lei (117,2 mil. euro), comparativ cu 433,5 mil. lei anul trecut, potrivit bugetului de veniturişi cheltuieli al comnpaniei. Compania apreciază că va produce mai puţină electricitate în acest an, dar mai mult abur şi că va livra mai multă apă fierbinte. Ca valoare, în acest an producţia companiei au urma să fie de 328 mil. lei, faţă de 305 mil. lei anul trecut”, arată jurnaliştii de la Ziarul Financiar.