Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mesajul lui Bebe Vasile pentru suporterii vâlceni: „Aveţi încredere, Vâlcea ajunge în Liga I”

Fotbalistul născut la Olăneşti va continua la Metalul Reşiţa pentru cel puţin încă un sezon

Mijlocaşul Bebe Vasile a fost unul dintre fotbaliştii de bază ai echipei CS Municipal până la celebra schimbare de cluburi şi de acţionari între gruparea din Zăvoi şi Damila Măciuca. Octavian a ajuns la Metalul Reşiţa şi a reuşit să se impună, în ultima parte a campionatului fiind şi căpitanul echipei ardelene. În meciurile contra fostei sale echipe a jucat bine, mai ales în play-off la Râmnicu Vâlcea când a marcat un gol fabulos de care îşi aminteşte clar: ” Îmi amintesc acea reuşită din Zăvoi. Când am înscris golul contra CSM-ului am fost foarte bucuros, recunosc. În tribună era familia mea, am dat tot ce am putut mai bun din mine în acea partidă. Am vrut să nu-i dezamăgesc pe ai mei şi sper că am reuşit. Lor le-am şi dedicat acea reuşită. Am tras bine, mingea s-a dus unde am dorit, nu a fost deloc noroc.” Vasile recunoaşte că toate partidele jucate împotriva fostei sale echipe au fost dificile: „Îţi dai seama că au fost meciuri grele, ţinând cont că am jucat împotriva foştilor colegi de echipă, împotriva clubului la care am evoluat. Au fost mai grele cele două din Zăvoi, de la Vâlcea. Mi-a fost destul de greu să evoluez pe terenul unde am jucat timp de patru sezoane. Recunosc că am fost copleşit de emoţii, să îi revăd pe prietenii care au avut grijă de mine şi m-au susţinut timp de patru ani. Vorbesc aici şi de cei care îngrijesc terenul, de cei care au avut grijă de echipamentul meu, de cei care au făcut tot posibilul ca totul să fie impecabil. Chiar vreau să le mulţumesc şi acum acelor persoane despre care am spus, chiar i-am simţit mereu aproape de mine şi de toţi colegii de fapt.”

„Vreau să joc şi mai bine”

Fotbalistul vâlcean vrea să crească în joc în campionatul viitor şi să ajungă să joace în primul eşalon: „Sunt mulţumit de ce am realizat la Reşiţa. Am avut obiectiv să intrăm în turneul de play-off şi am reuşit să ne îndeplinim acest obiectiv.Pentru campionatul care va începe vreau să joc cât mai bine, dacă e posibil să înscriu multe goluri. În general vreau să îmi ajut echipa. Normal că visez la o promovare, îmi doresc foarte mult să ajung în primul eşalon, cred că mi-am făcut ucenicia cum trebuie în Liga a II-a. Voi continua să mă pregătesc bine, luni va avea loc reunirea echipei la care voi fi prezent. Urmează o perioadă dificilă, cu meciuri amicale şi cantonament de acumulări fizice.”

„Speram ca CSU să nu primească licenţa”

În lupta de la comisii, Vasile le-a ţinut pumnii fotbaliştilor de la CS Municipal Râmnciu Vâlcea, sperând ca gruparea din Zăvoi să primească dreptul de a juca în Liga I. Octavian crede că Vâlcea va obţine până la urmă promovarea mult dorită, chiar dacă sezonul care va începe se anunţă unul extrem de dificil, cu o pretendentă clară la accederea în Liga I – Politehnica Timişoara. „Sunt vâlcean, normal că mi-am dorit ca CS Universitatea să nu ajungă în primul eşalon şi acolo să fie CS Municipal. Chiar cred că la Vâlcea s-a format o echipă care merita să joace în Liga I. Le transmit vâlcenilor că trebuie să aibă răbdare sunt sigur că CS Municipal va ajunge până la urmă în primul eşalon. Ar fi o performanţă pe care toată lumea o aşteaptă cu nerăbdare de multă vreme. E şi normal ca oamenii să îşi dorească să vadă în Zăvoi partide de prim eşalon. Un lucru este cert, campionatul care o să înceapă va fi unul extrem de dificil, pentru toate combatantele. Va fi un sezon lung, la noi în serie vor veni probabil şi echipe care au retrogradat din primul eşalon. Normal că ele vor avea pretenţia să revină rapid în Liga I şi se vor bate cu formaţiile puternice care au rămas în Liga a II-a. Eu aştept cu nerăbdare să se termine perioada de pregătiri. Îmi place la nebunie să joc fotbal şi aştept meciurile oficiale. Mă repet, îmi doresc ca Metalul Reşiţa să ajungă în primul eşalon, şi acolo sunt suporteri deosebiţi, care vin în număr mare la stadion, spectatori care merită o promovare.”

„Municipalii se reunesc marţi”

Formaţia CS Municipal se va reuni marţi, la stadionul din Zăvoi, sub conducerea lui Erik Lincar. Este a doua reunire a verii după ce Miţă Deaconescu şi compania au mai stat o săptămână în cantonament şi au jucat un meci amical pierdut cu FC Clinceni. Fotbaliştii vâlceni vor sta la baza proprie până la finalul lunii, pe 28 iulie urmând să plece în cantonamentul centralizat de la Braşov. CSM va susţine până la startul campionatului şi o serie de partide amicale dar încă nu s-a anunţat dacă va avea loc şi o prezentare oficială a lotului care va avea ca obiectiv promovarea în primul eşalon.