Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: www.youtube.com

HCM Râmnicu Vâlcea a renunţat la croata Mistric!

Foto: www.youtube.comÎn căutare de jucătoare cu care să facă o figură frumoasă în sezonul viitor, HCM Râmnicu Vâlcea a primit în probe o jucătoare de 26 de ani, o jucătoare promiţătoare. Este vorba despre interul croat Danijela Mistric, care însă a purtat o genunchieră chiar de la primul antrenament, ridicându-le câteva semne de întrebare celor de la echipa vâlceană.

Aşadar, conducerea HCM Râmnicu Vâlcea a decis să o ducă pe handbalistă la un control medical, mai exact la un RMN, pentru a vedea cu exactitate ce are la genunchi. Din nefericire, controlul a relevat că jucătoarea din Croaţia are mai probleme la piciorul cu pricina, iar HCM a fost nevoit să renunţe la serviciile ei.

Până acum, echipa de handbal din Râmnicu Vâlcea a făcut câteva transferuri interesante, însă cea mai importantă jucătoare este Mihaelei Senocico, fostă componentă a naţionalei feminine, care deşi are 33 de ani, poate ajuta echipă să-şi îndeplinească obiectivul principal, acela de a fi în primele opt echipe din România.