Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: Facebook

HCM Râmnicu Vâlcea a câştigat Memorialul “Constantin Tită”

foto: FacebookHandbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea au câştigat a şaptea ediţie a Memorialului „Constantin Tită”, desfăşurat în sala sporturilor Traian. Elevele lui Constantin Ştefan au primit şi o veste bună, îşi vor primi salariile restante în primele zile ale săptămânii viitoare.

La turneul disputat în memoria fostului mare om de handbal vâlcean, Constantin Tită, au mai participat doar două echipe, HC Alba Sebeş şi Măgura Cisnădie. Elevele lui Ştefan au învins în cele două partide jucate şi au câştigat trofeul. În plus, au primit o veste bună, în zilele următoare îşi vor primi salariile restante.

Golgheterul turneului a fost Nataşa Krnic de la Măgura Cisnădie, cea mai tehnică jucătoare a fost desemnată Ani Senocico iar cel mai bun portar al turneului a fost ales Dana Vălean, ambele de la HCM.

„Este primul titlu câştigat de mine la HCM şi unul important. Mă bucur că echipa a jucat bine şi că am câştigat trofeul. Am fost anunţate că vom primi şi banii, acum aşteptăm ca totul să se concretizeze”, spune Daniela Vălean. „Era nevoie de aceste meciuri de pregătire, având în vedere că noi începem campionatul repede, încă de pe 5 ianuarie. Vom avea o pauză scurtă de Crăciun şi de Anul Nou apoi ne pregătim pentru partida importantă de la Braşov. Sperăm să continuăm rezultatele bune din finalul turului de campionat”, completează Mihaela Senocico.

„Este foarte important că acest turneu s-a ţinut. Am tot spus că vom încerca să îl facem mai puternic, sperăm ca acest lucru să se întâmple anul viitor. Mă bucur, de asemenea, că activitatea de la HCM va continua, am citit şi eu despre frământările din ultima perioadă.”, spune şi Cezar Tită, fiul regretatului Constantin Tită.