Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: csuc.ro

Fost jucător de la CSM Râmnicu Vâlcea, a reziliat contractul cu CSU Craiova

Foto: csuc.roPrin intermediul site-ului oficial, Clubul de fotbal CSU Craiova a anunţat astăzi, 28 aprilie a.c., că a reziliat de comun acord contractul cu fotbalistul Silviu Izvoranu.

„Universitatea Craiova anunţă încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Silviu Izvoranu. În tricoul alb-albastru a debutat pe 28 septembrie 2013, în egalul 1-1 de pe terenul celor de la ASA Tg.Mureş. A fost unul dintre artizanii promovării Universităţii pe prima scenă. De altfel, Silviu Izvoranu a marcat inclusiv golul care a dus echipa în A, în deplasarea de la Reşiţa. Universitatea Craiova îi mulţumeşte pentru activitatea desfăşurată, pentru modul cum a apărat culorile clubului şi îi urează mult succes în carieră” se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Silviu Izvoranu, în vârstă de 33 de ani, a ajuns la Craiova în anul 2014, de la CSM Râmnicu Vâlcea. Cotat de site-ul transfemark la 100.000 de euro, Izvoranu a mai evoluat în carieră la echipele Dinamo Bucureşti, Astra Ploieşti sau Universitatea Cluj. Timp de 2 ani a jucat în prima ligă din Ucraina, la Volyn Lutsk.