Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Noi vești de la Primăria Râmnicu Vâlcea: Când primesc beneficiarii ANL-urilor cheile de la apartamente

După cum spuneam, în data de 2 martie a.c., a avut loc recepţia obiectivului ”Utilităţi şi sistematizare verticală la ansamblul de locuinţe ANL 5” de pe str. Nicolae Iorga nr. 25 din cartierul Ostroveni. În cadrul acestei investiţii, Primăria municipiului a fost responsabilă de racordarea la reţelele de apă, canalizare, gaze naturale şi energie termică, de executarea canalizării pluviale şi a canalizaţiei pentru reţeaua de telefonie, precum şi de realizarea aleilor de acces şi a iluminatului public.

Recepția la noile locuințe se va face mâine, 28 martie 2017

Tot în data de 2 martie a.c., municipalitatea ne informa că recepţia efectivă a celor 3 blocuri totalizând 105 unităţi locative va avea loc loc spre finalul acestei luni, la o dată ce va fi anunţată de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Astăzi, cele de mai sus au fost confirmate, beneficiarii locuințelor ANL primind astfel vestea mult așteptată: recepția la noile locuințe se va face mâine, 28 martie, la ora 11:30, iar cheile le vor primi în prima săptămână după Paşte.

„În ultimele luni am fost întrebat foarte des când se dau în folosință locuințele ANL proaspăt finalizate. Alocarea lor nu a ținut de Primăria Râmnicu Vâlcea, ci de Agenția Națională pentru Locuințe din Bucureşti, care a promis inițial că va face recepția anul trecut înainte de Crăciun, apoi în ianuarie 2017… apoi în februarie… Într-un final recepția la noile locuințe se va face mâine la ora 11.30, iar în prima săptămână după Paşte, beneficiarii, care au fost aprobați în Consiliul Local încă de anul trecut, vor primii cheile!”