Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ULTIMA ORĂ: Victor Stănculescu, candidat la şefia organizaţiei municipale a PNL

Decizie de ultim moment în fieful liberalilor vâlceni. După ce luni de zile s-a speculat, ba chiar s-au concertat atacuri asupra lui Bogdan Popescu, candidat în ochii presei la şefia organizaţiei municipale a PNL, iată că lucrurile iau o altă turnură. În mod oficial, primul candidat redutabil pentru preşedinţia liberalilor râmniceni s-a anunţat a fi consilierul judeţean Victor Stănculescu.

„Nu voi candida pentru preşedinţia organizaţiei municipale a PNL, mă bucur că avocatul Victor Stănculescu a hotărât să înscrie în cursă. Îl voi susţine necondiţionat, aşa cum am făcut-o în toţi cei 8 ani de când sunt membru PNL. Am făcut echipă bună cu Victor Stănculescu în toate proiectele politice în care ne-am implicat. Sunt sigur că va câştiga alegerile şi va fi un preşedinte care să înţeleagă problemele membrilor organizaţiei municipale. Are toate atuurile pentru a face din această organizaţie o construcţie politică foarte bună. Îi doresc succes şi îl asigur de tot sprijinul meu şi al echipei mele”, ne-a declarat Bogdan Popescu.

Victor Stănculescu, de profesie avocat, este membru PNL din anul 2007, este la al doilea mandat de consilier judeţean şi a făcut parte din toate structurile de conducere ale PNL filiala Vâlcea.