Acasă Pataliputra Săptămâna vâlceană pe scurt

Săptămâna vâlceană pe scurt

de și a declarat public că nu va mai răspunde la mesajele noastre critice, marele, inegalabilul, teribilul, viteazul, elitistul și inteligentul ziarist mercenar George Smeoreanu și-a mai dat odată cu stângul în dreptul său de lemn, recidivând în prostie și neputință – pentru că nu am avut personal disponibil spre a fi trimis la mitingul politico-sindical anti-guvernamental orchestrat de Victor Ponta și ai lui, din București, am rugat o prietenă a ziarului nostru să meargă în piața Casei Poporului (locuiește în apropiere) și să ne spune impresiile sale, privind cele ce a văzut și auzit – săptămâna aceasta, vineri, își va depune cererea de înscriere în lupta politică senatorul Dorel Jurcan, iar sâmbătă Valentin Adrian Iliescu. Cu toate eforturile făcute, nu am putut afla când se va înscrie în competiție Romulus Bulacu, gestul său fiind ținut în mare secret –

De și a declarat public că nu va mai răspunde la mesajele noastre critice, marele, inegalabilul, teribilul, viteazul, elitistul și inteligentul ziarist mercenar George Smeoreanu și-a mai dat odată cu stângul în dreptul său de lemn, recidivând în prostie și neputință, înjurându-ne ca la ușa casei sale cu pânză de sac la intrare. Tare mult ne-a distrat cum s-a „reprodus  el privindu-se-n oglindă și dacă acum nu răspundem invectivelor, etichetelor și calificativelor injurioase folosite, o facem pentru că am înțeles prea târziu că este bolnav și nu mai are leac. Să fii cineva în județul Vâlcea și să pleci în județul vecin, ca să-i înjuri pe aceia de lângă care ai plecat, să-ți faci noi prieteni acolo, pe care, mai târziu, rând pe rând, să-i înjuri ca pe aceia de unde ai venit și să te mai și întorci acolo de unde ai plecat inițial și ai scuipat, numai boală se numește. Să-l înjuri și să-l umilești pe cel mai bun prieten al tău, din Rm. Vâlcea, să te cerți, aiurea, cu toată lumea și să-l batjocorești, la comandă, pe binefăcătorul tău de la Oltchim ce ți-a dat cozonac să mănânci, pe când îți fluiera vântul prin buzunare și îți era foame de nu mai aveai unde dormi în Râmnic, numai boală se numește. Să o înjuri ca la ușa cortului pe „stăpâna  nevăzută a orașului Rm. Vâlcea și, apoi, după ce aceasta te-a băgat în seamă și îți aruncă zilnic un blid de linte, ca să-i înjuri, la comandă, pe adversarii ei, lăudându-i consortul prin ridicarea la rangul de „sir , șitiind că el provine dintr-un modest subofițer de armată, numai boală se numește. Să nu mai ai niciun prieten, să devii noaptea campion la „sticlism precizie , să umilești și să-ți bați „iubitele , să te crezi altul decât șitii că ești, să ai pe conștiință vechi colegi de redacție pe care, prin turnătorii la Secu, i-ai împins dincolo de Stix și să mai și apari în fața opiniei publice care șitie ce ai fost și cine ești, numai boală se numește. De aceea, ne întoarcem cu spatele la tine, măi, Churry-Burry, lăsându-ne cititorii să te caracterizeze. Iată ce spune o cititoare despre tine:

„Cine e Smeoreanu? Aaaa, cel care a scris  „Mi-e dor de o șiedință de partid  sau că „Ceaușescu e omul istorie . Iată valoarea lui! „Sunt simplu cetățean și comunist,/ Linii de forță-n mine se-ntretaie,/ Căci am avut norocul să exist/ ÎN ERA CEAUȘESCU NICOLAE!  (strofă din poezia Sunt comunist  publicată de Smeoreanu Gheorghe în ziarul Orizont  “ organ al Com. Jud. PCR Vâlcea, în anul 1987). Și pentru că „omul istorie  nu mai e, iar Era Ceaușescu e amintirea unui coșmar, ce să facă omul ăsta cu liniile de forță ce se-ntretaie în el ? Incapabil să înțeleagă unele lucruri – cum bine spunea un alt om din presă, frustrat, învinețit de ură, gelozie, bătrânul „edec al presei comuniste  își spumegă nonvaloarea de jurnalist și frustrarea de ne-bărbat. Impotent  peste tot, inclusiv la cap, sare la cojones Â  de dușmani închipuiți, nevăzuți și mușcă  uneori furibund și incoerent, alteori jalnic și patetic, pe cei a căror valoare nu o  poate atinge. Plin de angoasă, are nevoie de vâlvă în jurul lui, să fie pe prima pagină, asta e important, indiferent ce s-ar scrie despre el și atunci face polemică de dragul polemicii, cu abilitatea „telectualului  cu  creierul atrofiat de alcool ieftin. Este adevărat că uneori, câte un nebun  din ăsta te face să nu poți trece cu vederea ce ne-gândește  și scrie  și musai  să acționezi și să răspunzi provocării, însă nu merită. Domnule R. Popescu, valoarea dumneavoastră e cu totul alta și e păcat să vă risipiți  în polemici, cu acest de-a dreptul demon, care mereu va spumega, va înjura și, mai ales, va încerca tortura psihică (ne mai mirăm șitiind cine a fost?), lovind haotic, așa ca și mintea lui, dar lovind, acolo unde crede el că doare mai tare. Lăsați-l în durerea lui.  IGNORAÅ¢I-L!!! Nimic nu îl va durea mai tare, decât asta. Plin de orgoliu prostesc și bolnav, nu șitie decât să înjosească, să disprețuiască, așa cum a făcut cu foști prieteni și protectori. Neavând valoare, numai denigrând poate ie și, oarecum, la vedere și nici măcar nu își dă seama că nu face altceva decât să își afișeze disprețul față de oameni, să- și scoată în evidență neputințele și nefericirea. Orice i s-ar spune și i s-ar scrie acestui  Nu mă bate doamne că-s bătut , nu îl va putea durea adevărul, pentru că  nu e capabil să îl vadă. Dacă citești blogul lui, nu poți să nu îți dai seama că omul e obsedat de sex și femei, dar într-un fel foarte ciudat, pentru că el nu vrea femeia cu dânsa ™ ntrânsa  cum chiar el se exprima pe blog, ci așa ¦ altfel ¦ bietul,  nici măcar milă nu îți poate fi de el ¦ Și  văzând cât rău poate să dorească cuiva „nesufletul  acestui individ,  îți vine să spui: „Ferește-ne  Doamne de un păcat pentru care nu există iertare! ” Ce ar mai fi de zis, Smeule puternic doar cu femeile?

– Pentru că nu am avut personal disponibil spre a fi trimis la mitingul politico-sindical anti-guvernamental orchestrat de Victor Ponta și ai lui, din București, am rugat o prietenă a ziarului nostru să meargă în piața Casei Poporului (locuiește în apropiere) și să ne spune impresiile sale, privind cele ce a văzut și auzit. Iată un fragment din cele transmise: „Am fost pe afară și am văzut mitingul  pregătit de habar nu am cine. Sindicate, alianțe sindicale ¦ după cum scria pe vestele celor care au umplut o parte din zona Unirii, într-o dezordine de nedescris. De pe scena pusă în fața Casei Poporului, mai urla câte unul care arăta și dădea impresia mai mult că e beat, decât pătruns de eveniment . În drumul meu pe care îl fac zilnic, când ies afară, a trebuit să trec printre așa-zi și manifestanți. Foarte mulți țigani și foarte mulți de prin Brăila, Vaslui, Botoșani, Galați. Toți moldovenii erau în București. Nu mai șitiai care cu care e, ba spuneau, în glumă, Jos guvernul  și, apoi, când cel de pe scenă începea să urle din toți rărunchii lozinca asta, glumeții îi huiduiau. Au mers puhoi spre Casa Poporului, dar acolo se împrăștiau. Erau mai mulți jandarmi, decât oameni civili. Pereții ministerului d-nei Udrea s-au transformat în budă publică (toată lumea își făcea nevoile la perete). Toate mini-magazinele din zonă (că numai din astea sunt pe aici) și-au vândut berea și tot ce mai aveau ieftin de băut… Cam asta a fost manifestația, după care a rămas jaf și jale, mizerie, garduri vii rupte și tot ce se mai putea îndoi și rupe în cale.”

– Disputa (ne)sportivă din cadrul organizației PDL Vâlcea a ajuns în faza depunerii opțiunilor pentru funcția de lider de partid. Săptămâna aceasta, vineri, își va depune cererea de înscriere în lupta politică senatorul Dorel Jurcan, iar sâmbătă Valentin Adrian Iliescu. Cu toate eforturile făcute, nu am putut afla când se va înscrie în competiție Romulus Bulacu, gestul său fiind ținut în mare secret. Dar un zvon malițios vorbește despre prefectul Bebe Ungureanu care i-ar fi dus în Modrogan oferta, însoțită de un trafic de influență politic de zile mari. Ca urmare, conducerea PDL Central va stabili care va fi candidatul sau candidații acceptați de București, ca să nu se mai certe pofticio și de scaune înalte. Oricum, din această competiție va fi eliminat Romulus Bulacu, ce nu a reu șit să- și facă nume bun la staff-ul Boc-ului și Videanu-lui. În modestia sa, Dorel Jurcan spune că ar accepta și un tandem cu VAI Iliescu, din poziția secundă, în cazul în care cei din Modrogan îl vor nominaliza interimar pe acesta. De ce interimar? Pentru că alegerile la organizația vâlceană nu se vor ține în 14 noiembrie, ci la anul viitor.

– Surse din cadrul Prefecturii Vâlcea ne-au informat că joi dimineața, la Palatul Victoria, trebuiau să se întâlnească prefectul Bebe Sexologul cu miniștrii Constantin Traian Igaș – ministrul Administrației și Internelor și Ion Ariton – ministrul Economiei. Din motive necunoscute sursei noastre, întâlnirea la Palat a fost decomandată, preopinenții urmând să se întâlnească într-o locație discretă, undeva la margine de București. Scopul întâlnirii este acela de a fi consolidată poziția de prefect a „Sexologului  contestat de aproape toată suflarea județului și criticat de toată presa locală. Oricum, și cu această întâlnire, zilele prefectului în prima instituție a județului sunt numărate. Nu șitim încă poziția procurorilor DNA în dosarul unde este el anchetat, dar nici aici nu mai sunt zile multe, până la oficializare.

– Senatorul liberal Emilian Frâncu a fost în vizită parlamentară, în Ucraina, împreună cu colegii săi de la PSD și PNL, membri ai grupului de prietenie parlamentară. În dialogul purta de acesta cu un pedelist din delegație, i-a fost spus să stea liniștit la alegerile locale, că va ie și învingător, pentru că surpriza electorilor vâlceni va fi că organizația portocalie municipală Rm. Vâlcea va merge, în alegerile locale, cu ¦ Honorius Prigoană, pe care-l va învinge, oricum. I s-a mai spus că mai întâi vine Rosal-ul  la Râmnic, firma tatălui său și apoi înlocuitorul de patron candidat.

– Pataliputra

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.