Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săptămâna pe scurt – de la lume adunate, 22 Decembrie 2014

• Traian Băsescu a ţinut sâmbătă o conferinţă de presă dedicată sfârşitului de mandat la Cotroceni • Primarul Craiovei – Olguţa Vasilescu zisă Alcooluţa a dovedit (definitiv) prostia ce o are în cap • A prins glas Comisia de etică? Până acum ce a păzit? • Familia lui V. V. Ponta – prim-ministru (PSD) este urcată sus în copac • A ajuns o modă ca la Cotroceni să fie un președinte și acesta să promoveze o blondă în fruntea unui partid

• Traian Băsescu a ţinut sâmbătă o conferinţă de presă dedicată sfârşitului de mandat la Cotroceni. Toate televiziunile au acordat atenţie momentului. Cum era de aşteptat, Haznaua 3 a fost şi ea prezenţa. Mircea Badea, cum îi stă bine unui maimuţoi, s-a dus la Cotroceni pentru a pune la cale, în direct, o masturbare mediatică dar nu a fost lăsat să intre. Și s-au supărat îngrijitorii de haznale. Când WC-ul pute, de atâta dat pe dinafară, omul civilizat nu intră, chiar dacă-l taie nevoia. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Aliana Gorghiu, numita lui Klaus Iohannis în fruntea PNL. Duduia a simţit nevoia unei exprimări şi s-a dus la Latrina 3. Nu, n-a fost nevoie să se ţină cu mâna de nas. E obişnuită cu mirosul lor. Aici, în 2012, era prezentă seară de seară, pentru a legitima, din punct de vedere juridic, cu puţinele sale cunoştinţe de absolvent de Drept la o fabrică de diplome, lovitura de stat USL-istă. Atât prin prezenţa în studio, deşi până şi burtierele puţeau, cât şi prin atacarea lui Traian Băsescu, pentru că, vezi Doamne! nu l-a lăsat pe maimuţoiul Badea la Conferinţa de presă unde, totuşi, nu se împărţeau banane, s-a arătat duşmanul lui Traian Băsescu. Credeam că madam asta Gorghiu e mult mult mai evoluată cel puţin cu bunul simţ faţă de amazoanele slinoase ale PSD Gaby Firea şi Alcooluţa – Olguţa Lia Vasilescu. Cu prezenţa asta la Haznaua Latrina 3 o desconsider şi zău că nu merită şefia PNL. Orban a fost cam singurul care a mitraliat pesedeul. E o vorba din bătrâni. Cu cine te asemeni ăla eşti. Latrina 3 un loc al scursurilor şi rebuturilor omeneşti. Putana asta a votat în marţea neagră în favoarea amnistiei şi graţierii, aşa că visătorilor renunţaţi la speranţele. Direcţia în care vrea să meargă noul preşedinte PNL e deja clară. Această Gorghiu vine cumva tot după „plaiurile moldave”? Mă întreb de ce au mai împuşcat-o pe Savanta de Renume Mondial Leana Ceauşescu dacă au înlocuit-o cu Savantele de Renume Mondial Olguţa Vasilescu, Alina Gorghiu, Gabriela Firea sau Rodica Stănoiu?

• Primarul Craiovei – Olguţa Vasilescu zisă Alcooluţa a dovedit (definitiv) prostia ce o are în cap. Comisia de Etică a Universităţii Bucureşti s-a autosesizat în cazul tezei de doctorat cu titlul „Contribuţia lui Vilfredo Pareto la dezvoltarea sociologiei moderne”, susţinută de ea în 2007, la Facultatea de Sociologie, suspectată de plagiat, întrucât multe pasaje sunt neatribuite, iar capitolul al şaptelea este preluat integral de pe Internet. Comisia a precizat că a solicitat un referat de expertiză privind suspiciunea de plagiat în cazul tezei de doctorat amintită. Referatul a fost realizat de conf. univ. dr. Cosmina Rughiniş, de la Facultatea de Sociologie. El demonstrează existenţa mai multor pasaje neatribuite conform normelor academice de către autoarea tezei. Totodată, un capitol întreg, al 7-lea, este preluat integral, fiind vorba de un text care nu are autor. Dacă şi Alcooluţa este Doctor suntem pierduţi. Cred că din invidie faţă de Elena Ceauşescu a devenit doctor. Ce să mai zici?! Priveşti şi te minunezi! Cred că România e singura naţiune din Univers în care titlul de doctor începe să devină sinonim cu cele mai abjecte defecte pe care le poate avea un om. Bravo PSD. Chiar, Vanghelie nu e Doctor?

• A prins glas Comisia de etică? Până acum ce a păzit? Şi-a păzit pielea! Cât de bine se verifică proverbul cu bâta la carul de oale. A fost suficient ca boul de Pop să desfiinţeze comisia de anchetă în cazul Ponta şi gata, au băgat toţi capul la cutie. Hahalal! Chiar că ne-a trecut glonţul pe la ureche. Trebuie să rămânem pe poziţii, altfel porcii ăştia vor năvăli din nou peste noi. Toată mitocănimea a fost propulsată în politică şi s-a blindat cu diplome false.

Schimbările politice din ultima vreme îi vizează pe aceşti impostori. Ei vor fi scuturaţi şi pedepsiţi destul de bine în urma ordinelor venite dinspre vest.

Aşteptăm să scăpăm de cât mai mulţi analfabeţi licenţiaţi şi să se reinstaureze normalitatea în ţară.

• Familia lui V. V. Ponta – prim-ministru (PSD) este urcată sus în copac. Pe nemerit şi doar prin gradul de rudenie şi prietenie. Iată-i: * Daciana Sârbu-Ponta (soţie) – europarlamentar (PSD) * Ilie Sârbu (socru) – senator (PSD) * Rodica Cazanciuc (verişoară) – directoare la Tarom * Robert Cazanciuc (soţul verişoarei) – ministrul Justiţiei (PSD) * Gabriel Oprea (naşul de la prima cununie şi naşul de botez al primului copil) – vicepremier (UNPR) * George Maior (naşul de la cea de-a doua cununie şi naşul de botez al celui de-al doilea copil) – director SRI * Cornelia Naum (mamă) – acţionară a unor firme abonate la contractele cu statul * Alexandra Ponta-Herţanu (soră) – acţionară a unor firme abonate la contractele cu statul * Iulian Herţanu (cumnat/ soţul surorii) – acţionar şi administrator al unor firme care au obţinut contracte de zeci de milioane de euro pe bani publici, multe fără licitaţie. Votaţi Ponta că mai are multe neamuri de hrănit. Nu a ajuns cât au furat în perioada Iliescu, Năstase, când au vândut Petromul, fabricile, pădurile şi multe alte bunuri româneşti. Au distrus toată industria românească. Alegeţi-l (în 2016) ca să mai fure şi restul şi să-i scoată şi pe cei aflaţi în închisoare să poată fura mai bine.

• Bursa Zvonurilor este tot mai îngrijorată că, în ritmul de acum, ţara rămâne fără antreprenori după ce Tribunalul Bucureşti i-a condamnat pe Ovidiu Tender la 11 ani şi patru luni de închisoare şi pe Marian Iancu la 13 ani şi opt luni de închisoare, în Dosarul Carom, în care sunt acuzaţi de înşelăciune şi spălare de bani. Dosarul RAFO-Carom este unul dintre cele mai lungi procese din istoria justiţiei din România, fiind trimis la instanţă în august 2006. Rechizitoriul a fost întocmit de Alina Bica, pe atunci procuror-şef birou la DIICOT, actualmente aflată în arest.

• A ajuns o modă ca la Cotroceni să fie un președinte și acesta să promoveze o blondă în fruntea unui partid. Traian Băsescu a promovat-o pe Elena Umeda (zisă Udrea în buletin) în fruntea Partidului Mișcarea Populară. Klaus Iohannis, noul șef de stat, a promovat-o pe blonda Ştefania – Alina Gorghiu în fruntea Partidului Național Liberal. Fiecare cu blonda lui, nu-i așa? Gorghiu e specialistă în mediere şi simte liberal până în profunzimile intime. Presa a relatat pe larg oscilaţiile de budoar ale frumoasei politiciene. Conform ziarelor de scandal, cea mai sexi femeie din USL s-a iubit cu vicepreşedintele executiv al PNL Mihai Voicu. Apoi s-a cuplat cu viceguvernatorul Băncii Naţionale (BNR) Bogdan Olteanu, pentru ca ulterior să revină la prima dragoste masculină din Partidul Naţional Liberal. Numai că, între timp, Olteanu a divorţat, iar maliţioşii insinuează că aventura acestuia cu domnişoara Gorghiu ar fi tocmai cauza despărţirii. Despre pendulările sentimentale ale focoasei Alina Gorghiu s-au spus multe. Noi ne-am încurcat în succesiunea bărbaţilor decisivi din viaţa avocatei şi n-am mai priceput cine amantul cui a fost, unde şi când s-au mai amorezat. Mai important e că nu știm cum a fost promovată în vârf de Iohannis…