Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săptămâna pe scurt – de la lume adunate

– Liderul Partidului Pușcăriabililor al lu ™ DD Direct „ZeroTV  din Rm.Vâlcea, Ion Nicolae-Dințișor, nu pregetă în a se face de culoarea maro și, conform pasului său impus în politic, este nereceptiv la critici sau semnale, fiind sensibil numai la bani – PNL-ul a ajuns un partid socialist combinat cu naționalism – Devine clar că USL va câștiga alegerile. Și cu 45%, tot le câștigă, căci nu cred că Băsescu va mai putea forma o coaliție ca în anii trecuți, nu cred că mai are ce să scoată din căciulă – Te uiți înspre opoziție și nu șitii, să râzi sau să plângi? – La congresul liberal am putut vedea festivism, aplaudaci, demagogie pură, uniune în cuget și simțiri cu stânga…

– Liderul Partidului Pușcăriabililor al lu ™ DD Direct „ZeroTV  din Rm.Vâlcea, Ion Nicolae-Dințișor, nu pregetă în a se face de culoarea maro și, conform pasului său impus în politic, este nereceptiv la critici sau semnale, fiind sensibil numai la bani. Parafrazând zicala populară „câini să iasă, dar să fie și de ras㠝, el își zice, ca rugăciune de dimineață, zilnic: „Bani să fie și să iasă cât mai mulți la mine-n cas㠝. Deci, scopul pentru care se îmbracă el gigel de dimineață este ca să adune cât mai mulți bani. Știe cum să îi facă și în campania electorală prezentă, având o vastă experiență din campaniile de după anul 2000, pe când era „vechil  la PNL, sub directa supraveghere și îndrumare a lui Emilian Frâncu, liderul organizației în care activa. Dar, la PP al lu ™ DD nu mai are aceea și „intrare  la sponsorizare sau la conducătorii instituțiilor deconcentrate ale statului. Așa că a început târguirea cu vâlcenii care vor să se înscrie în partid sau care se vor trecuți pe listele electorale pe un loc eligibil. Și se vede treaba că șimenul îi merge bine, din moment ce își plătește aparițiile televizate cu bani albi, dar și cu bani negri, că nimeni nu mai este dispus să se facă de râs în emisiuni moderate moka sau pe zâmbetul de sub mustața unde strălucește renumitul său dințișor din aur de trompetă. Mai zilele trecute, Nicolae a plătit 15 milioane lei ca să apară pe ecranele televizoarelor din județ, punând condiția ca moderatorul să-i ridice mingea la fileu, adică să-i pună întrebările scrise de el de acasă. Halal politician! Și prin problematica electorală amețitul acesta vrea să ia mințile naivilor care cred în partidul lui DDDirect „Zero TV . Chiar dacă individul crede că lumea presei locale nu șitie cum bate el palma cu anumiți ziariști ce compromit profesia prin mediatizarea lui, totul se află în comunitatea locală. Deja a păcălit doi ziariști și nu le-a mai dat „arginții trădării  promi și pentru munca lor de Iuda al presei. Cu siguranță, lumea presei e bolnavă. Este bolnavă, ca și Nicolae, de bani, pentru bani, de bani nemunciți, primiți la negru, cum de altfel este și caracterul celor care acceptă compromisul cu profesia și dorința mustăciosului Dințișor. Ce bine ar fi dacă poliția și procurorii ar sălta pe vreunul dintre cei care șiantajează sau cei care primesc bani negri de la politicieni, în îndeplinirea atribuțiunilor de serviciu. S-ar mai potoli, cumva, derbedeii de presă și nu ar mai promova nulități!

– PNL-ul a ajuns un partid socialist combinat cu naționalism. Ca la nemți (în 1939), el a devenit socialist și vrea acum să se combine cu naționalismul. Pe acest fond, actuala conducere liberală a hotărât să înceapă lupta împotriva corupției împreună (sau alături) cu aceia care acoperă toți hoții, și din partidul lor, și de la Putere (Năstase, Copos, Voiculescu, DI Popescu, Mitrea etc.). Niciun proiect concret de dreapta, doar bătut câmpii cu solidaritate și pace în lume. Săptămâna trecută, liderul Crin Antonescu a făcut apel la români ca să fie naționaliști , exact atât cât sunt de naționaliste alte popoare, precum francezii, germanii sau maghiarii. Curajos și caraghios, totodată! Din vremurile istoriei trecute se aude Glasul Căpitanului: La luptă camarazi!  Știți cum și-a început discursul la congresul de sâmbăta trecută, liderul național al PNL? Rețineți și (nu) faceți comparație: Camarazi, să fim o armată de eliberare, nu una de ocupație!  Care camarazi  și de cine vrea să ne elibereze maimuțoiul ăsta? Avem două vești pentru Antonescu. Una rea și una bună. Vestea rea e că nu va fi președintele României ¦ never! Vestea bună este că se caută figuranți într-un film cu trufa și și repetenți, la Holywood. Drept urmare, Crinelul are toate șiansele să primească rolul principal. Așa să-i ajute Dumnezeu (pe care el, oricum, nu-l are)!

– Devine clar că USL va câștiga alegerile. Și cu 45%, dar tot le câștigă, căci nu cred că Băsescu va mai putea forma o coaliție ca în anii trecuți, nu cred că mai are ce să scoată din căciulă. Ungurii vor mai fi în această alianță numai dacă li se promite autonomia, ceea ce e deja prea mult. Însă, vom regreta guvernarea PDL, cu toate tarele ei, cu alde Udrea et co, căci măcar Boc sau MRU au fost și sunt oameni de bună-credință, în timp ce Poanta ni se pare nu numai imatur, dar și incapabil de o guvernare serioasă. Justiția le va fi prima victimă, asta e clar, apoi încet, încet se va reveni la vremurile lui Năstase, căci Ponta, la fel ca și Crin, aduce puțin a mic dictator. Ei critică acum dictatura  Băsescu, dar să vedeți mai încolo, când vor fi pe cai mari, ce va fi. Discutăm peste un an. Să nu uitați!

– Te uiți înspre opoziție și nu șitii, să râzi sau să plângi? Nimic spectaculos, nimic imprevizibil, nimic concret, nicio soluție viabilă pentru România, niciun plan de guvernare, nimic decât împărțitul de funcții și ovaționarea conducătorilor și-a trădătorilor iubiți. Ce pot să priceapă românii de aici? Că singurul scop al Opoziției este accesul la putere pentru ei, pentru interesele lor mărunte, că nimeni nu se gândește și la ei ori la țară, că nu au niciun plan de salvare a economiei naționale, de creștere demografică, de oprire a exodului peste graniță, că în zadar așteptăm o schimbare, ea nu va veni, va fi la fel cum a fost întotdeauna, aceea și Mărie cu altă pălărie care șitie să stea toată ziua să mănânce, să se gătească și să se admire în oglindă. De la politicienii actuali, indiferent sub ce denumire apar pe listele de la Secțiile de votare, nu putem aștepta nimic, vor continua să distrugă țara. Se pare că vremea românilor nu a venit.

– La congresul liberal am putut vedea festivism, aplaudaci, demagogie pură, uniune în cuget și simțiri cu stânga… Liberalism tătărăscan falimentar! Asta în timp ce la congresul paralel (paralel cu realitatea!) al pesedeului, Oprișan a cerut momente de reculegere, Mazăre a părut venit direct din jungla boliviană, din utopia guevaristă, Năstase a combătut doct jaful național – cel imposibil de imaginat pe vremea lui (?)… Ăștia-s cei ce țin morțiș să ne convingă de iminenta lor venire la putere? La congres, Crin Adormescu a menționat: Un somn sănătos nu numai că prelungește viața, dar și reduce ziua de lucru . Bravos națiune muncitoare! Toată sala a ovaționat: ura, ura, ura.

– Pataliputra