Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CONCURS: Câștigă una dintre invitațiile duble la cel de-al doilea Concert Direcția 5 în Râmnicu Vâlcea, la Teatrul „Anton Pann”, pe 20 februarie 2020, ora 17.00

La cererea publicului, se va organiza în data de 20 februarie 2020, de la ora 17, al doilea concert DIRECTIA 5 „POVESTEA NOASTRA”la TEATRUL ANTON PAN din RAMNICU VALCEA. Spectacolul reprezintă o bună ocazie pentru fanii trupei de a fredona din nou cele mai cunoscute melodii de dragoste: ”O fată ca ea”, ”Te iubesc”, ”Îți mulțumesc” sau ”Povestea noastră”.
Cititorii care doresc să câștige una dintre cele două invitații gratuite (4 locuri) oferite cu generozitate de băieții de la Direcția 5 pot participa la concursul nostru on-line.
Participanții trebuie să dea LIKE la pagina de Facebook Vocea Vâlcii, share la această postare și comentariu la postare cu ”PARTICIP”. Toate trei condițiile sunt obligatorii, LIKE la pagina FB Vocea Valcii, nu la postare. La postare trebuie dat comentariu cu ”PARTICIP” și SHARE.
Tragerea la sorți, prin Random, va avea loc vineri, 7 FEBRUARIE, orele 16.00 și va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook Vocea Vâlcii. Mult succes tuturor!

”La cererea publicului organizam pe 20 februarie 2020, de la ora 17, al doilea concert DIRECTIA 5 „POVESTEA NOASTRA”la TEATRUL ANTON PAN din RAMNICU VALCEA.
Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.
Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „POVESTEA NOASTRĂ”.
În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi”. Semnează: Direcția 5.