Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vă mulțumim pentru că ne citiți! Încrederea dvs. ne onorează

În prima lună a anului 2020, conform Google Analytics, siteul Vocea Vâlcii a avut 123.857 de utilizatori unici. Cele mai citite articole au fost ”FOTO: O vâlceancă este cea mai tânără șoferiță de TIR din Europa! La doar 30 de ani, stăpânește un mastodont de 40 de tone” cu 16393 de vizualizări, urmat de ”FOTO El este tânărul care a sunat la 112 și a spus că e o BOMBĂ în mall-ul nou din Râmnicu Vâlcea (EXCLUSIV)” cu 13.600 de vizualizări și ”Accident, sinucidere sau crimă!” cu 13.038.
Pe pagina de Facebook a ziarului Vocea Vâlcii articolul ”FOTO: O vâlceancă este cea mai tânără șoferiță de TIR din Europa! La doar 30 de ani, stăpânește un mastodont de 40 de tone” are 760 de share-uri, iar articolul ”Descoperă apele magice, unice în lume, de la Băile Govora” are 768.
Vă mulțumim pentru că ne citiți, ne străduim să publicăm articole bine documentate, interesante și care vă pot fi de folos. Ne bucurăm că Vocea Vâlcii a devenit o platformă on-line importantă, unde dezbaterea este deschisă pentru oricine își exprimă opiniile într-un mod civilizat. Avem 27.373 de urmăritori pe pagina noastră de FB și ne străduim să nu-l dezamăgim pe niciunul.