Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Roxana Dobrițoiu, probleme de sănătate din cauza unei diete

Roxana Dobrițoiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea și una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi, trece prin momente dificile după ce a încercat să slăbească într-un timp foarte scurt.

După ce a cedat tentației dulciurilor și a mâncării fast food, Roxana Dobrițoiu a acumulat câteva kilograme în plus, așa că a decis să renunțe la stilul de viață nesănătos, mai ales că prezența sa pe scenă trebuie să fie impecabilă. Artista a început o dietă strictă și mai multe tratamente corporale pentru a ajunge la silueta dorită.

„Din cauza faptului că eu mâncam orice, oricât, oricând, am simțit nevoia să țin dietă și să îmi dau un restart. Am vrut să îi dau un șoc organismului cu dieta disociată. Contează foarte mult să poți duce această dietă. Eu am vrut să îmi dovedesc mie că sunt foarte puternică, pentru că a fost o diferență foarte mare din a mânca pe zi o pungă de fistic, o pizza, o shaorma și o ciocolată, două, să trec la această alimentație strictă și foarte multă mișcare. Este o dietă destul de dificilă, nu o recomand oamenilor mai slabi”, a declarat nepoata lui Adi de la Vâlcea pentru Cancan.ro.