Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Nuntă spectaculoasă în Râmnicu Vâlcea, la sfârșitul acestei săptămâni. Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar își vor uni destinele pentru totdeauna!

Pentru Cristina Spătar bat clopotele de nuntă, după ce a fost recent cerută în căsătorie, pregătirile pentru marele eveniment sunt pe ultima sută de metri. Aceasta a trecut prin momente dificile în ultimii ani, după divorțul de Alin Ionescu, dar a reușit să își refacă viața și să găsească din nou fericirea în brațele vâlceanului Vicențiu Mocanu.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu formează un cuplu de mai bine de un an, iar la sfârșitul anului trecut vedeta a fost cerută în căsătorie în Dubai, acolo unde petrecea alaturi de viitorul soț. La momentul respectiv, Regina R&B, așa cum este ea numită, a luat prin surprindere pe toată lumea, asta pentru că până în momentul acela nu se știa că vedeta are o nouă relație.

Reporterii Spynews.ro au aflat detalii despre marele eveniment! Se pare că Cristinei Spătar și Vicențiu Mocanu vor avea nunta anului. Evenimentul care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, va fi unul foarte fastuos, cei doi au 500 de invitați, iar petrecerea va avea loc la un hotel de lux din Râmnicu Vâlcea, orașul natal al lui Vicențiu.

Cât despre rochia viitoarei mirese, am aflat că aceasta va cântari 10 kg, o rochie destul de greu de purtat, însă, nu pare a fi un impediment pentru Cristina Spătar care vrea să radieze în ziua cea mare. Arajamentele florale vor fi și ele „la înălțime”, vedeta a ales să decoreze sala unde va avea loc evenimentul cu 3000 de cale si 900 de hortensii, o investiție uriașă.
Tortul mirilor va fi unul de-a dreptul spectaculos! Dacă de obicei, suntem obișnuiți ca acesta să fie doar în culori deschise, mirii noștri au ales ca tortul lor să fie decorat în următoarele culori: ivory, auriu și verde. Cei care vor întreține asmosfera la nunta anului sunt: Adrian Minune, Andra, Mariana Ionescu Căpitănescu și maestrul Nicolae Botgros. Evenimentul va fi prezentat de Andrei Ștefănescu.

Cununia religioasă va avea loc la ora 19:30, iar biserica este foarte aproape de hotelul unde se va ține petrecerea. Slujba va fi făcută doar pe jumătate, deoarece cei doi miri s-au logodit în fața lui Dumezeu. Despre verighete am aflat că acestea ar fi unele foarte scumpe, iar Cristina și Vicențiu ar fi ales ca ele să fie făcute din aur galben. Cei doi îndrăgostiți vor avea mai multe perechi de nași.