Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GALA CONSTELAȚİİ ROCK, în Râmnicu Vâlcea

Pentru că ne aflăm la doar 3 săptămâni distanță, este timpul să ajungem la un moment foarte așteptat! GALA CONSTELAȚII ROCK * 8-9 septembrie * Arenele Traian, Râmnicu Vâlcea!!!!

Un weekend plin de show-uri incendiare, ce oferă tuturor iubitorilor muzicii șansa de a fi acolo, alături de cele mai bune trupe consacrate și de cele 6 trupe câștigătoare în competiție!

Constelații Rock a pornit în urmă cu aproape 40 de ani cu menirea de a aduce o voce unei comunități căreia nu îi fusese permis să se exprime. A conferit o identitate unui oraș necunoscut până la Constelații. Constelații Rock a scris istorie pentru sute de artiști și zeci de mii de fani. Cele mai bune trupe din România s-au perindat în fața publicului vâlcean, devenind în scurt timp avangarda rock-ului românesc. Scopul nostru este să aducem această comunitate rock în prezent. Exact ceea ce am făcut în acest an, când Constelații Rock a revenit în formatul consacrat de festival-concurs, pentru a vă prezenta cele mai bune trupe emergente din noul peisaj al rock-ului românesc!

Vineri, 8 septembrie:

Euphonia & Band Show
Outflow
The Voodoo Child
Dincolo de ziduri
Vița de Vie
VAMA

Sâmbătă, 9 septembrie:

Red Suns
Crimena
Blacksheep
Celelalte Cuvinte
Bucovina

Haideți să reîntregim visul împreună!

INTRAREA LIBERĂ!

Prezentator: 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐇𝐫𝐮𝐛𝐚𝐫𝐮

Eveniment organizat de 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐞𝐥𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐑𝐨𝐜𝐤 ȋn parteneriat cu 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐚𝐦𝐧𝐢𝐜𝐮 𝐕𝐚𝐥𝐜𝐞𝐚 si Consiliul Local al 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐚𝐦𝐧𝐢𝐜𝐮 𝐕𝐚𝐥𝐜𝐞𝐚.

Eveniment recomandat de 𝐑𝐨𝐜𝐤 𝐅𝐌 & 𝐑𝐨𝐜𝐤 𝐓𝐕. It ROCKS!