Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul comunei ȘUȘANI – „Omul lui Buican” – nu primeste fonduri de la Consiliul Județean

Primarul comunei ȘUȘANI din Județul Vâlcea, Tudor Constantin Daniel cel mai tanar primar liberal, prezent astazi la conferința de presa sustinuta de PNL Valcea, a prezentat cele mai importante proiecte pe care le-a finalizat de-a lungul mandatului, printre care modernizarea caminelor culturale, construirea terenului de fotbal din satul Domnești, dar si facilitarea serviciului de alimentare cu apa.

De asemenea, primarul susține ca nu înțelege de ce presedintele Conisliului Județean, Constantin Rădulescu, ține atat de mult sa îi dea cei mai putini bani din județ, atata timp cat comuna ȘUȘANI are foarte multe proiecte depuse.

Edilul considera ca singura rezolvare este ca la conducerea Consiliului Judetean sa vina un membru PNL. Intrebat de către jurnaliști, daca presedintele CJ a refuzat sa ii aloce bani numai din motivul ca este omul lui Buican, primarul a precizat ca atunci cand a cerut o explicatie pentru suma de bani primita pentru proiectele comunei, din partea CJ, raspunsul lui Constantin Rădulescu a fost scrut si la obiect, sugerandu-i sa nu il înregistreze pentru ca este omul lui Buican, si il asteapta la o discutie la Consiliul Județean. Întâlnire ce primarul localitatii Șușani a refuzat-o, cu speranta ca se va descurca pe alte linii de finanțare.