1

ŞI OSCARUL MERGE LA… FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE FOTBAL PENTRU REGIA FILMULUI „CUM DISPARE UN MILION”

Va prezentam scenariul filmului:

Primaria Buftea a pus la dispozitia FRF un teren de 4,77 hectare pe care s-au construit doua terenuri sintetice de fotbal, doua terenuri cu iarba, vestiare, o tribuna cu 450 de locuri, doua instalatii de nocturna si un hotel pentru cazatrea fotbalistilor in timpul cantonamentelor. Banii cheltuiti pentru amenajarea bazei sportive au fost obtinute de la FIFA.

Anchetatorii spun ca desi s-au cheltuit 4 milioane de dolari, cheltuielile au fost supraevaluate pentru a putea ascunde 1 milion de dolari din banii FIFA.

Investigatiile sunt la inceput, procurorii au chemat la audieri deja o parte a membrilor comitetului executiv al FRF din perioada 2009-2014 in mandatul lui Mircea Sandu.

Au fost audiati: Dumitru Dragomir, Patritiu Abrudan, Iuliu Muresan si Cornel Sfaiter.

Luni, a venit randul lui Cristian Borcea, fostul presedinte executiv al FC Dinamo, sa fie audiat de procurorii DIICOT. El are calitatea de martor in dosarul in care procurorii investigheaza infractiunile de delapidare si spalare de bani.

Si fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram care ispaseste o pedeapsa de trei ani inchisoare pentru luare de mita si tentativa de fals in inscrisuri a fost adus luni la sediul DIICOT pentru a fi audiat de procurori.

Este clar ca se cauta regizorul sau regizorii acestui film si vom afla de la procurorii DIICOT unde se duce Oscarul.