Acasă Justiție Dragnea la ÎCCJ: Mă consider nevinovat!

Dragnea la ÎCCJ: Mă consider nevinovat!

Foto: Vocea Valcii

Foto: Vocea ValciiÎn dimineaţa zilei de luni, 23 noiembrie 2015, Liviu Dragnea – liderul PSD, a fost prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) acolo unde s-a judecat apelul procurorilor în „Dosarul Referendumul”.

Liviu Dragnea are viaţă grea la ÎCCJ, el fiind nevoit să convingă un complet de 5 magistrați, condus de șefa instituției Livia Stanciu, de nevinovăţia sa. La termenul de luni, magistraţii au decis să amâne sentinței, nu înainte de a-l întreba pe şeful PSD dacă mai are ceva de adăugat la declaraţia dată în dosarul pe fond. Dragnea nu a spus decât o frază: „În continuare, precizez că mă consider nevinovat”.

Reamintim că, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare pentru organizarea referendumului pentru demiterea şefului statului de atunci, Traian Băsescu.

Procurorii susţin că Liviu Dragnea, în calitate atunci de secretar general al PSD, ar fi transmis organizaţiilor judeţene o adresă în care solicita organizarea unei tombole cu premii, la care să participe alegătorii care s-au prezentat la referendumul din 29 iulie 2012.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.