Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pelici: Ne aşteaptă meciuri dificile cu Chindia şi cu UTA

Alexandru Pelici, antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, s-a arătat extrem de mulţumit de evoluţia jucătorilor săi de la ultimul meci, de la Reşiţa, atunci când CSM s-a impus în deplasare cu scorul de 6-1. Cu toate acestea, tehnicianul rămâne cu picioarele pe pământ şi atrage atenţia că vor urma câteva meciuri foarte grele.

CSM Râmnicu Vâlcea a fost, pentru o zi, pe primul loc al clasamentului, iar acum se situează pe locul secund, la doar un punct distanţă de lidera UTA Bătrâna Doamnă. Pelici crede că în primul rând trebuie trecut cu bine de partida de miercuri, atunci când în Zăvoi vine FC Bihor Oradea, o formaţie aflată în mare foame de puncte.

„Îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi pentru hotărârea cu care au intrat în teren la meciul de la Reşiţa. Sperăm să facem cât mai multe puncte, pentru că e o bătălie mare pentru accederea în play-off. Mai sunt trei etape în acest an, noi avem meciuri importante. Ne aşteaptă meciuri dificile, cu Chindia şi cu UTA, două echipe din fruntea clasamentului, iar acum e important pentru noi să reuşim să trecem de FC Bihor în intermediara de miercuri. Mulţumesc băieţilor pentru concentrare, vă mulţumesc şi dumneavoastră pentru interes şi doresc mult succes Reşiţei“, a spus Alexandru Pelici, la conferinţa de presă organizată după partida de la Reşiţa.