Acasă Arhiva INTERVIU CU SPIRITUL LUI NICOLAE CEAUSESCU

INTERVIU CU SPIRITUL LUI NICOLAE CEAUSESCU

Moto: Judecata de Apoi este doar un proces de conștiință, mai civilizat și mai pașnic decât orice fel de proces ce poate avea loc pe Terra. Nici vorbă de cazane cu apă clocotită sau de flăcă rile Iadului!

Deschiderea implicată de democratizarea României post-decembriste a permis ca deseori să se  dezbată public subiecte care în urmă cu 16 ani deveniseră „tabu” pentru populație, ateiștii bolșevici sancționând aspru astfel de manifestări ce aveau drept subiect  fenomenele paranormale de sorginte spiritualistă. Într-o emisiune televizată, m-a frapat „interviul” luat pe cale spiritistă celui care a fost, să zicem așa, „cel mai controversat martir al revoluției române” Nicolae Ceaușescu.Mulți îl regretă și acum pe acest celebru dispărut al neamului românesc… Foamea, grijile de tot felul le întorc multora mințile cu mulți ani îndărăt, spre „epoca de aur ceaușistă”. Ne este acum mai greu sau mai ușor decât atunci? Aceasta o va decide istoria. Un material probatoriu privind puterea radiestezică a unui spiritist român a oficializat un interviu luat ex-președintelui comunist N. Ceaușescu, pe care îl dăm publicității din dorința de a ne informa cât mai cuprinzător cititorii. Puterea de discernere stă numai la ei! Nu cu mult timp în urmă, într-o seară de primăvară , am urmărit, cu stupoare, la un post de televiziune, o emisiune despre spirit și, cu această ocazie, am aflat că spiritele sunt viețuitoare minuscule, luminițe dotate cu inteligență, invizibile cu ochiul liber, dar perceptibile de clarvăzători și de unii dintre senzitivi. Invitații emisiunii cu un rating foarte ridicat au afirmat că aceia ce percep spiritele sunt dotați cu anumite însușiri „paranormale”, care în esența lor sunt forme de manifestare a unei activități cerebrale ieșite din banalitatea gândirii umane mediocre. Astfel de semeni de-ai noștri, pot conștientiza, prin organele lor de simț (corpul fizic), cât și prin centrii lor energetici (învelișul eteric al fizicului uman) acei curenți minusculi de energie care sunt spiritele. S-a mai spus că spiritele sunt invizibile cu ochiul liber, însă anumite persoane dotate cu clarviziune le pot observa pe „ecranul mental interior”. Incitat de cele aflate am apelat la literatura de inspirație spiritistă și am aflat că , în principal, s-au semnalat fapte, aspecte de viață în care au fost implicate spiritele, de obicei folosindu-se stilul specific literaturii S.F. Prea puțini au îndrăznit să explice, într-o manieră oarecum științifică și accesibilă înțelegerii tuturor, aceste aspecte ale existenței eterne a spiritelor. Există nenumărate practici utilizate de oameni pentru a intra în legătură cu spiritele. Despre unele dintre ele se spune că sunt eficiente, ducând la colaborarea fidelă între om și spirit. Altele sunt considerate simple aberații, care duc la false percepții ale lumii spiritelor. De aici rezultă informații eronate, incomplete sau absența răspunsurilor la întrebările puse de că tre om.

       – Stimate tovarășe Nicolae Ceaușescu, vă rog să îmi spuneți unde vă aflați acum și cu ce vă ocupați timpul !

       – Mă aflu printre voi, dragii mei patrioți români, că ci numai cu voi vreau să stau de vorbă. Pe trădătorii de țară nu i-am iubit niciodată. Aici sunt, compatrioți iubiți, pe lângă fiecare dintre voi. Sunt liber ca păsările cerului. Zbor iute ca gândul, că lătoresc oriunde am treabă în natura înconjurătoare vouă și altora. Nu am ajuns în Iad, cum au sperat cei ce m-au incriminat pe nedrept. Sunt liber, dragii mei, și aflați că pedeapsa mea pentru cât v-am greșit este mai mică decât a celor care au complotat să îmi ia viața. Nici o ambiție pământească soldată cu crime nu va rămâne fără urmări neplăcute în „viața de Apoi”. Am făcut pentru poporul meu atât cât mi-a stat în putință pentru a-i salva sufletul și ființa națională. Dacă am greșit, vă cer iertare tuturor celor care îmi purtați o amintire încărcată cu reproșuri…

       – Cum și când ați murit, tovarășe președinte ?

       – Ca să fiu sincer, în Decembrie „˜89 s-a produs un lanț de crime pentru a acoperi alte crime… „Crimă pentru crimă” – așa aș putea supranumi „revoluția română”. V-au rămas casete cu falsa judecare a noastră. Soția mea a fost mai clară în exprimarea protestelor. Ale mele au fost doar vorbe de dragul vorbei. Și știți de ce? Pentru că nu eram eu, ci unul dintre „înlocuitorii” mei. Ce spuneți de această veste, scumpii mei compatrioți ? Am murit cu adevărat, trupește, anul trecut, la un sfârșit de mileniu, așa cum mi-am dorit-o întotdeauna. Bineînțeles că nu mi-am lăsat rămășițele trupului în țara mea, fiindcă atunci când mi-am dat duhul Cerului mă aflam mult mai departe de voi decât v-ați închipuit vreodată… Păstrez secretă denumirea țării care mi-a salvat viața acum 11 ani, sustrăgându-mă, cu multă abilitate, din infernul declanșat în România de autorii străini și autohtoni, pe care prea bine îi cunoașteți. Am fost chemat de multe ori din lumea nevăzută, în care am ajuns de curând. Mulți dintre voi îmi simt lipsa din cauza sărăciei și a debusolării în care se află.

       – Vă regretați moartea ?

       – Mi-am regretat moartea prea timpurie Față de potența trupului și a minții mele. Aș mai fi putut face multe lucruri bune pentru poporul meu dacă nu m-ar fi copleșit insistențele conducă torilor politici din dreapta și din stânga țării. În plus, specialiștii în diversiuni, infiltrați în România cu multă răbdare și consecvență, și-au împlinit cu mare succes, de răsunet internațional, perversa lor misiune de scindare a națiunii române în pro-occidentali și anti-occidentali. Nu regret nimic din ceea ce mi s-a întâmplat în urmă cu 11 ani, decât dispariția mea prematură din viața politică a țării. Mulți m-au denigrat și mai mulți m-au tot criticat pe nedrept. Cum să fi modernizat această scumpă țară românească în condițiile presiunilor politice și economice externe la care am fost supuși începând cu anii „˜80 ?

       – Cum ați fost scos din România în Decembrie 1989 ?

       – În Decembrie „˜89 am fost luat cu un elicopter al armatei ruse și dus până la gurile Dunării, unde am fost îmbarcat pe un submarin rusesc, care m-a scos pe sub nivelul apelor Mării Negre până într-o altă mare. Am ieșit din submarin pe 24 Decembrie pe o navă de supraFață a țării gazdă, care m-a predat autorităților militare portuare, ce urmau să mă trimită mai departe pe uscat. Tot drumul meu, care semănă foarte bine cu o evadare din infern, a decurs perfect normal. Am fost pregătit sufletește cu mulți ani în urmă pentru acest mare pas al vieții mele. Informatorii mei de nădejde mi-au relatat, ani la rândul, tot ce au putut afla despre cele 3 comploturi puse la cale cu minuțiozitate pentru doborârea mea de la conducerea țării. Au existat 3 variante de complot :

       „¢ Asasinarea mea prin una din metodele următoare : injectarea cu otravă, otrăvirea prin alimente sau împușcarea, ca din greșeală, în timpul unei parade militare ;

       „¢ Deturnarea unui avion ce urma să mă transporte în străinătate într-o vizită de lucru ;

       „¢ Provocarea unei lovituri de stat, cu aspect de revoluție populară, în timpul că reia să fiu ucis ca un criminal de rând. această variantă a reușit din plin, dar nu cu mine ca victimă, ci cu unul dintre paznicii mei, care a acceptat să se sacrifice în ultimul moment.

       – Ce ați făcut după aceea în țara care v-a primit ?Ţara care m-a primit, m-a îngrijit, m-a protejat și m-a înmormântat în pământul său, sfințit de multe jertfe omenești și nenumărate vestigii arheologice străvechi. Este un stat puternic, plin de oameni curați la suflet și credincioși în Dumnezeul lor. Poporul său este un martir, suportând de foarte mulți ani nedreptățile și privațiunile impuse de Occident. L-am ajutat pe conducă torul acestei țări să își ducă treburile în continuare, rezistând împreună cu poporul său tuturor vicisitudinilor vieții.

       – Ce părere aveți despre situația actuală a românilor ?

       – Dacă am fost înlăturat de la conducerea României, poporul meu ce a câștigat? Este liber cu adevărat? Da, recunosc, românul de acum poate pleca oriunde, poate vorbi și gândi după bunul plac, dar puterea banului, pe care nu îl are orice om de rând, devine din ce în ce mai copleșitoare. Este vorba de o falsă libertate a poporului meu. Nu aveți bani destui, nu vă bucurați de o asistență medicală corespunzătoare. Nu vă puteți întreține familiile în siguranță, fără să vă temeți de ziua ce va veni, dragii mei români necă jiți! Pentru ce am fost alungat de la putere ? Pentru ambițiile unora de a se ajunge ce nu au fost niciodată ? Prea mult s-a dat vina pe soția mea, Lenuța ! Unii au făcut-o rea, alții incapabilă, alții criminală! După ce mi-ați împușcat-o, vă simțiți mai mulțumiți și mai fericiți, frumoși criminali de modă nouă?! Unii dintre voi ați venit repede după mine, ca să vă iertăm amândoi, și eu, și ea. Cu voi nu mai am nici o treabă. Ne vedem oricând, știți ce ați făcut și ce pedeapsă vi se aplică aici, în Cer ! Viața românilor este acum mai grea ca niciodată. Nici războaiele repetate de-a lungul sutelor de ani, nici molimele, nici calamitățile naturale nu au reușit să atace atât de puternic ființa națională a poporului nostru. Nu sunt de ajuns foametea, bolile, lipsa banilor! Mulți dintre cei care „s-au ajuns” au început să uite de unde au pornit în lupta lor parșivă pentru avere și mărire politică . Acestora acum le este rușine să mai afirme că sunt români în lungile sau scurtele lor peregrinări pe alte continente. Se dau drept ceea ce nu sunt și nu vor fi niciodată !

       – Ce părere aveți despre guvernele post-decembriste din țara noastră ?

       – Ce să-ți mai spun despre politica democratică post-decembristă din România? S-a dat totul pe Față , toate greșelile parlamentului și guvernului au fost întoarse pe toate fețele, an de an, legislatură cu legislatură, dar mai nimic nou nu s-a întâmplat pentru acest popor chinuit.

       – Credeți că România trebuie să redevină un stat monarhic sau să rămână o republică ?

       – Despre monarhie nu am avut niciodată o părere prea bună. Dacă un președinte ca mine sau ca alții rămași în viață a putut fi acuzat de autocrație și despotism, ce să mai spun despre un rege ? Unii mai rezistă astăzi ca regi pentru că și-au arogat rolul de figuranți, nu de conducă tori politici. Iar lumea se distrează copios pe seama lor. Pe toată lumea o interesează amorurile și suferințele tainice ale prințeselor sau bolile părinților lor. Un circ întreg ! Asta nu se cheamă politică și nici conducere a țării !

       – Cum vedeți viitorul României în următorii ani ? Va fi România zguduită, din nou, de un cutremur devastator ?

       – Îmi este greu să pun degetul pe rana poporului meu. Ce să-i spun despre viitor? Adevărul, bineînțeles, ca să-1 doară buba și mai rău? Asta vrei să știi, cât timp vă vor mai durea scrijeliturile din tru­purile și mințile voastre? Bine, fie, dacă mi-o ceri. Vor mai urma ani grei pentru români și pentru țara noastră. Durerea lipsei de bani, mizeria trupurilor și a sufletelor, amenințările tot mai transparente și îngrijorătoare venite dinspre toate cele patru zări, vă vor da mult de furcă tuturor. Dar, românul nu piere așa ușor! Veți trăi și veți muri ca și până acum, niciodată mulțumiți de voi înșivă. Aveți nevoie de încă 10 ani până când veți ieși puțin la liman. Curaj, oameni buni, că viața voastră nu va fi mult mai ușoară nici peste 5- 6 ani! Dacă tot am dispărut din viața voastră, vă doresc să trăiți mai bine și să fiți mai fericiți decât în vremurile președenției mele. Vă las cu bine și vă rog să nu mă mai blestemați atâta, voi cei care ați profitat de „moartea” mea !

 26 iunie 2001

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.