Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIZITĂ ISTORICĂ

La invitaţia Dacianei Ponta, tovarăşul Victor Viorel Ponta va efectua o vizită istorică în S.U.A. Vă prezentăm un reportaj de la faţă locului.

La aeroport, înaltul oaspete român ( că să nu spunem plăvan) a fost întâmpinat de un grup de aurolaci din Ferentari ieşiţi să facă jogging în căutare de chiştoace. S-au schimbat cuvinte frumoase şi câţiva dolari falşi. Iată şi câteva impresii culese la cald:

Reporter: – Ştiţi cine este domnul căruia tocmai i-aţi sterpelit ceasul?

Aurolac 1: – Cum să nu? E ăla care mi-a copiat lucrarea de doctorat!

Reporter:-Aveţi vreun mesaj să-i transmiteţi?

Aurolac 1: – Da! Să nu-şi mai caute portofelul că e la mine!

De la aeroport, coloana oficială s-a îndreptat direct spre Casă Albă, dar la primul semafor a cârmit spre hotelul unde Ilie Sârbu rezervase camere. De la hotel, oaspeţii s-au deplasat spre un motel care acceptă şi ruble unde au şi fost cazaţi. Am reuşit să luăm un mic interviu femeii de serviciu:

Reporter: – Ce impresie v-a lăsat tovarăşul Ponta?

Femeia: – Un scârțar! Oamenii obişnuiesc să-mi lase câte-un dolar – doi pe pernă pentru că le fac curat în cameră, dar zgârcitul ăsta nu mi-a lăsat decât un plic pe care scria “SALUTĂRI TOVĂRĂŞEŞTI! VOTAŢI PONTA PREŞEDINTE!” Noroc că mi-am făcut eu parte dreapta şi i-am luat din bagaje chiloţii pe care-i cumpărase pentru Daciana şi furourile luate pentru Adrian Năstase.

Această a fost prima zi a epocalei vizite. Vom reveni mâine cu amănunte!