Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Discursul lui Ponta la lansarea candidaturii

Este aproape sigur că Ponta va trece la PRU cu Daciana cu tot şi îşi va anunţa în câteva zile intenţia de a candida. Prin mijloace gazetăreşti am reușit să punem mâna pe discursul lui Ponta, cu ocazia lansării oficiale în cursa pentru Parlament. Parantezele sunt pentru aplaudacii plătiți cu ora:

Stimați tovarăși și pretini,

De la această înaltă tribună a Arenei Naționale am venit în fața dumneavoastră să-mi anunț candidatura (Aplauze furtunoase. Se scandează – “De la Tisa pân’ la Nistru/ Nu-i că Ponta prim-ministru!, Îl votam pe Viorel/ Fiindcă are mușchi pe el!“ și “De la sat pân’ la oraș/ Noi votăm cu Victoraș”. Urale. Se lansează porumbei.)

Doresc să vă spun că nu va fi ușor. Fiara imperialistă va încerca să sucească mințile românilor trecuți de 18 ani, dar neajunși la andropauză folosindu-se de nurii Elenei Udrea! (Huiduieli prelungite. Înjurături de mamă și de Pleșcoi. Se scandează: “Murim, luptăm/ Pe Udrea n-o votăm! Pupezele din Pleșcoi/ Să treacă la măturoi!” și “Nutzy Udrea nu uita/ Doar marinarul te vrea!”)

Dar eu nu mă voi lăsa bătut. (Îndelungi aplauze. Urale. Se scandează: “Ponta, Sârbu și cu Dej/ Au băgat spaima’n burghezi! Ponta și poporul rus /Libertate ne-au adus!“ și “Chiar de dă damblaua-n noi/ N-o să-i votăm pe ciocoi!”)

Am să arunc popcornul și sticla de pepsi și mă voi implica în lupta electorală chiar de azi! (Aplauze prelungite. Ovații. Urale. Se lansează baloane roșii. Se scandează: “Ponta -PUR!”)

Vom învinge! Viva la revolucion! Viva El Comandante Generale Ion ILIESCU! (Urale în delir. Aplauze în cascadă. Ovații. Se dansează Samba și Lambada. Apoi totul va culmina cu un uriaș Dans al Pinguinului.)

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.