Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

O scrisoare trimisă din puşcărie care te face să plângi cu sughiţuri!

Scrisoarea este stropită cu lacrimi amare şi este trimisă din puşcărie de către Dan Voiculescu angajaţilor sai:

Dragă Gâdea, Badea, Ciuvică şi dragi ceilalţi,

Aflaţi despre mine că sunt bine sănătos ceea ce vă doresc şi vouă pentru că abia acum, când spăl zilnic toalete îmi dau seama la ce muncă neplacută vă supuneam. Pe aici e bine, deţinuţii n-au curaj să mă înjure pentru că le e frică rău de Dana Grecu şi de răzbunarea ei aşa că preferă să arunce în mine cu cartofi stricaţi , şobolani morţi şi alte chestii dând vina pe gardieni.

Masa e bună, scârţâie dacă te aşezi cu coatele pe ea, dar nu se clatină. Singura chestie cu care nu mă împac e că duşurile sunt comune. În respectul democraţiei, directorul a hotărât ca noi, deţinuţii să facem baia săptămânală în aceeaşi sală cu personalul cabaretului “Sexy Pussy Cat Hot Girl” o splendoare de fete, toate la dimensiunile standard 60.90.60.

Mai prost e că eu nimeresc mereu doar lotul bodiguarzilor, nişte negri vânjoşi, aşa că mai mult alerg decât fac baie. Închei micile mele rânduri cu o amintire:

Din Oceanul Pacific/ A ieşit un peşte mic/ Şi pe-a lui coadă scria:/ Nu e TWEETY ca Gâdea! Două mere, două pere, vă sărut la revedere!

*******

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.