Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

Viperele au muşcat din Gugulani

Foto: CSM Ramnicu Valcea

După două insuccese consecutive, CSM Râmnicu Vâlcea a rămas în zona de play-off dar avea nevoie de o victorie contra modestei FC Caransebeş, în prima rundă a returului de campionat. Gugulanii au venit în Zăvoi decişi să nu piardă şi s-au organizat pe trei linii defensive. Vâlcea putea deschide scorul încă din minutul 3 dar Marius Staicu a deviat puţin după o centrare a lui Andrei Neagoe.

Până la pauză a urmat o luptă surdă, cu CSM având o posesie cu mult mai bună dar ocaziile mari au lipsit. FC Caransebeş a avut emoţii doar la şuturile lui Staicu, mult peste, respectiv Vasile, reţinut de portarul advers şi la pauză s-a înregistrat un scor alb, 0-0. În partea a doua a întâlnirii a fost pe teren o singură echipă, cea a Viperelor Albastre. Primul gol a venit la zece minute după pauză, golgheterul Marius Staicu plasând mingea cu capul, perfect de la 11 metri distanţă.

După primirea golului oaspeţii au ieşit la joc, încercând egalarea dar oltenii au profitat de spaţiile libere. Rareş Cucui şi Albert Voinea au stabilit scorul final, 3-0, după greşeli mari ale portarului Birăescu. După acest succes CSM a urcat pe locul patru al ierarhiei din Liga Naţională.