Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

Viperele Albastre intră în cantonament

Foto: CSM Ramnicu Valcea

Fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea se vor prezenta în prima zi a acestei săptămâni, la stadionul municipal din Zăvoi iar de marţi se intră în regim de cantonament. Timp de zece zile, elevii lui Alexandru Pelici, Roberto Ivan şi Robert Tufişi vor trage din greu pentru acumulările fizice, în cea mai dificilă perioadă a pregătirilor. Până la reluarea sezonului, CSM va juca o serie de meciuri amicale în compania formaţiilor Metalurgistul Cugir, FC Cisnădie, CS Moveni, FC Clinceni, Pandurii II Târgu Jiu şi FC Turnu Măgurele.

Seria de Vest, mai puţin cu două echipe

Seria de Vest a eşalonului inferior îşi va relua activitatea cu două echipe mai puţin. Astfel, în ultimele opt etape ale sezonului regulat şi în turneele de play-off şi play-out nu vor mai evolua FC Bihor Oradea şi FC Caransebeş. Clubul de tradiţie din Oradea a intrat oficial în faliment după ce şi-a epuizat toate căile de atac. Fotbaliştii au primit actele şi îşi pot căuta alte angajamente la cluburi din România sau din străinătate. În acest moment la CSM sunt fotbalişti care au trecut pe la FC Bihor: Călin Fildan, Kevin Trabalka şi Andrei Luduşan. FC Caransebeş a acumulat datorii mari la fotbalişti şi clubul a fost penalizat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu zeci de puncte.

Oficialii echipei din Caraş au anunţat că se retrag din campionat şi fotbaliştii sunt liberi de contract. CSM a profitat de retragerea „gugulanilor” şi l-a adus în Zăvoi pe mijlocaşul ofensiv, Costin Stoica, cel care a mai evoluat în trecut la Vâlcea. Răzvan Dâlbea şi Albert Voinea au jucat şi ei la FC Caransebeş. După cele două retrageri rezultatele obţinute de FC Bihor şi FC Caransebeş în turul sezonului se menţin în timp ce toate meciurile din retur, care s-au jucat sau urmau să se joace, o să fie omologate cu scorul de 0-3. CSM a jucat toate partidele cu cele două formaţii retrase. Vâlcenii au câştigat ambele meciuri cu FC Bihor, a pierdut la Caransebeş şi apoi şi-a luat revanşa la Vâlcea.