Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: „Cupa Boromir” la fotbal, tenis de masă, şah şi săritura în lungime de pe loc şi cros

Vineri, 28 octombrie a.c., la Câineni – Vâlcea, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Vâlcea a organizat împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea şi S.C. Boromir IND, „Cupa Boromir” la fotbal, tenis de masă, şah şi săritura în lungime de pe loc şi cros.

La această competiţie devenită tradiţie, au participat şcolile gimnaziale din Boişoara, Câineni, Racoviţa, Voineasa, Perişani, Titeşti şi Şcoala cu Profil Special Sibiu. Startul competiţiei s-a dat la ora 9:30, iar pe tot parcursul zilei un număr de 80 de elevi de la clasele V-VIII au fost angrenaţi în actul sportiv, demonstrându-şi abilităţile pe teren.

La final toţi participanţii au primit o masă din partea şcolii, dulciuri şi tricouri din partea sponsorilor, iar ocupanţii locurilor I, II şi III au primit din partea DJST Vâlcea, cupe, medalii şi diplome. Tot în cadrul acestui eveniment a fost premiat cel mai bun sportiv, pentru aceasta primind o cupă, iar echipa şcolii din Sibiu a plecat acasă cu o cupă, pentru încurajarea participării la evenimente sportive.