Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pelici invită din nou la calm: „Mai este mult de jucat din acest campionat”

Invincibili de opt meciuri, fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea sunt extrem de bucuroşi că se află pe locul II în campionat şi că şi-au putut menţine această poziţie şi după meciul din deplasare de la Mioveni, câştigat sâmbătă, 17 octombrie 2015, cu scorul de 1-0.

Însă, antrenorul „viperelor albastre”, Alexandru Pelici, le reaminteşte că trebuie să fie cu picioarele pe pământ şi să pregătească fiecare meci cu seriozitate, pentru că sezonul este abia la început şi mai este mult de jucat în acest campionat.

„Am întâlnit un adversar puternic şi vreau să-mi felicit fotbaliştii pentru efortul depus şi pentru această victorie. În sezonul trecut a câştigat Mioveniul pe final, cu 2-1, acum a fost rândul nostru să luăm cele trei puncte puse în joc. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, încă nu am realizat nimic şi mai este mult de jucat din acest campionat. Sunt convins că CS Mioveni va urca în clasament, este o echipă bună, cu un antrenor bun. Claudiu Niculescu este prietenul meu şi a făcut aici lucruri foarte bune, să nu uităm că CS Mioveni a fost surpriza Cupei României. Continui să cred că în această serie orice este posibil. Orice echipă poate bate pe oricine şi, în afară de FC Baia Mare, nu există altă formaţie fără înfrângere” – susţine Pelici.