Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: FRF

Un fotbalist vâlcean, convocat la Echipa Naţională

Foto: FRFUn fotbalist născut şi crescut în municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a fost convocat la Echipa Naţională a României, în urma evoluţiilor excelente din campionatul intern.

Adrian Păun, de 20 de ani, activează ca mijlocaş ofensiv în Liga I, la echipa CFR Cluj. În turul campionatului el a avut evoluţii foarte bune şi de aceea a intrat în atenţia selecţionerului Anghel Iodărnescu, care acum l-a convocat la Naţională pentru stagiul de pregătire din Antalya, Turcia. Dacă va avea în continuare evoluţii bune în campionat şi la Naţională, fotbalistul vâlcean ar putea fi convocat la Euro 2016.

„Mi-am pierdut tatăl la vârsta de 4 ani, iar mama a fost o eroină. Nu i-a venit să creadă că fiul ei a ajuns la națioanala mare. Urmăream împreuna când eram mic meciurile naționalei cu sufletul la gură și acum am ajuns să fac parte din prima reprezentativă. Cred că am viteza și tehnică, sunt calitățile mele importante, de aceea m-a remarcat și domnul Iordanescu”, a mai spus fotbalistul vâlcean Adrian Păun, pentru Dolce Sport.