Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Facebook/FC Voluntari

Mihai Costea şi-a găsit echipă

Foto: Facebook/FC VoluntariFotbalistul din Vâlcea, Mihai Costea, a reuşit în final să-şi găsească o echipă. După un meci amical în care a fost pus la probe, Costea a reuşit să-l convingă pe antrenorul echipei FC Voluntari, Flavius Stoican.

Aşadar, Mihai Costea a semnat un contract cu FC Voluntari, echipă fondată în anul 2010, care a reuşit promovarea în Liga I.

După cum bine se ştie, Mihai Costea s-a afirmat în fotbalul mare din România la Universitatea Craiova, iar când a ajuns la FC Steaua Bucureşti, a început decăderea. Viaţa de noapte a fotbalistului i-a dăunat, ajungând vara aceasta să se antreneze singur şi să-şi caute disperat o echipă.

„Jucătorul în vârstă de 27 de ani s-a alăturat lotului pregătit de Flavius Stoican şi va decide zilele următoare ce număr va purta.

Clubul nostru îi doreşte să aibă parte de cât multe succese şi goluri înscrise în tricoul alb-vişiniu.

Mihai Costea este un jucător născut pe 29 mai 1988 la Vâlcea, care a evoluat până în prezent în peste 100 de meciuri, reuşind să marcheze 22 de goluri în primul eşalon al fotbalului romanesc pentru Universitatea Craiova şi FC Steaua Bucureşti” – au scris reprezentanţii echipei FC Volunari pe pagina lor de Facebook.