Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

Juniorii CSM-ului au bătut Slatina

Foto: CSM Ramnicu ValceaAvând în teren o echipă formată din Sporea, Tisoaica, Lala, Bratu, Roşianu, Duminică, Chiripuş, Piţoiu, Petrescu, Horumba, C. Popescu, juniorii republicani A ai CSM Râmnicu Vâlcea s-au impus cu scorul de 2-0 în faţa liderei clasamentului, CSS Slatina.

Meciul a avut loc la baza sportivă Oltchim, ambele goluri fiind marcate de mijlocaşul Duminică, după două faze foarte frumoase. În etapa urmptoare, fotbaliştii de la CSM se vor deplasa la Craiova pentru meciul cu Romgaz.

„A fost un meci bun făcut de echipa noastră, în special în repriza secundă. În primele 45 de minute am intrat într-un joc de luptă care i-a avantajat pe slătineni, care au fotbalişti masivi. În cea de-a doua nu au mai mişcat în front, i-am dominat clar şi cele două goluri au venit logic. Am avut în teren fotbalişti care au evoluat bine, foarte bine şi satisfăcător, nu sunt jucători cu evoluţie slabă. Mai puteam marca dar una peste alta sunt mulţumit de rezultat şi de evoluţie” – a declarat antreborul Gabriel Mangalagiu.