Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Două ACCIDENTE, pe aceeaşi stradă din RÂMNICU VÂLCEA, provocate de același șofer BEAT

Miercuri, 11 noiembrie 2015, pe strada Popa Şapcă din municipiul Râmnicu Vâlcea au avut loc două accidente rutiere, la câteva ore distanţă, provocate de un şofer ce s-a urcat la volan în stare de ebrietate, de două ori în aceeași zi. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, evenimentele rutiere soldându-se doar cu pagube materiale.

Primul accident a avut loc în jurul orei 15.10, când şoferul Lucian F., de 53 de ani, s-a urcat la volanului unui autovehicul, iar la punerea în mişcare de pe loc (drumul fiind în rampă) a lovit cu partea spate a maşinii, partea spate a unui autoturism parcat regulamentar.

La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii rutieri ai Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, care au constatat că şoferul avea o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spital pentru prelevare de probe biologice. Bărbatul s-a ales cu dosar pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului, fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pe durata efectuării cercetărilor.

Cel de-al doilea accident de pe strada Popa Şapcă din Râmnicu Vâlcea a avut loc la ora 19.30, când acelasi şofer Lucian F., de 53 de ani, a condus din nou autovehiculul, deși avea dreptul de a conduce suspendat, iar la efectuarea manevrei de mers înapoi, a lovit cu partea spate a autoturismului un alt autoturism, parcat regulamentar.

Poliţiştii au descoperit că de data aceasta el avea o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit un alt dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi având dreptul de a conduce suspendat.