Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Elevii din VÂLCEA sunt invitaţi la BALUL BALURILOR în CLUB

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea a anunţat recent că toate Balurile bobocilor vor fi amânate pe o perioadă nedeterminată în urma tragediei de la Clubul Colectiv. Ulterior, inspectorul general şcolar Andra Bică a declarat că directorii nu vor să-şi mai asume riscul de organiza Balul bobocilor în cluburi şi de aceea au luat decizia de a-l organiza în fiecare şcoală, în sălile de festivităţi, în cantine sau în sălile de sport.

Însă, liceenii, deşi amăgiţi de deciziile autorităţilor, nu vor rămâne fără o mega-petrecere în club. Asta pentru că s-a luat decizia de a se organiza, de către persoane externe, Balul Balurilor, un eveniment ce are loc anual şi care anul acesta va avea loc pe data de 4 decembrie, în Club Tao din Râmnicu Vâlcea.

„OFICIAL! BALUL BALURILOR 2015 se ţine pe aceeaşi dată, 4 decembrie, în aceeaşi locaţie, Club TAO. Chiar dacă balurile elevilor se anulează, chiar dacă trăim într-o perioadă în care mai bine interzicem decât să luam măsuri, nu putem uita BOBOCII. Nu există baluri amânate, există doar iluzii.Revolta elevilor, faptul că foarte mulţi elevi au insistat ca Balul Balurilor să nu se anuleze, ne face să ţinem acest eveniment mult dorit.

Au fost elevi care ne-au implorat, elevi care au plâns, elevi care îşi doresc acest eveniment.Anul acesta, din păcate, în cadrul balului nu va mai exista concursul în sine, dar, toţi bobocii care doresc să participe la acest spectacol, sunt aşteptaţi. Indiferent dacă au avut sau nu balul organizat. Aşadar, bobocii care doresc să îşi prezinte aptitudinile în cadrul Balul Balurilor 2015, trebuie doar să se ÎNSCRIE. Înscrierea se face printr-un simplu MESAJ privat lăsat pe pagina oficiala Balul Balurilor. PREMII substanţiale se vor oferii la final, celor mai talentaţi boboci! Aşadar, Balul Balurilor 2015 se adresează tuturor elevilor, pregătind un concurs dedicat lor, pregătind un super show al celei mai în vogă artistă, AMI.

Toni Ionescu ( Mârlanu) în calitate de prezentator, nu va fi prezent, neavând cum să mai prezinte concursul în sine. Dar, este aproape de elevi şi de initiativă!!!” – susţin organizatorii evenimentului intitulat Balul Balurilor.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/868526596576358/875900092505675/