Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Imaginile de coşmar de la meciul România – Ungaria ne-ar putea aduce suspendarea de la UEFA

UEFA e cu ochii pe noi: România, la un pas de a fi sancţionată în urma incidentelor de la meciul cu Ungaria de pe Arena Naţională. Sânge, capete sparte și copii intoxicați în peluză au putut vedea oficialii europeni care au monitorizat partida. Ploaia de scaune din peluză și intervențiile în forță ale jandarmilor nu au rămas fără urmări pe Arena Națională. UEFA a monitorizat atent acest meci și ar putea să adopte sancțiuni dure împotriva FRF. Astfel, există riscul ca forul condus de Răzvan Burleanu să fie amendat, însă nu este exclus ca tricolorii să aibă terenul suspendat la următoarele jocuri.

Incidentele dintre suporterii românii au solicitat la maximum ambulanţele venite la Arena Naţională. Zeci de persoane s-au ales cu răni serioase, iar unii dintre ei chiar și cu capetele sparte. Jandarmii au intervenit în forță pentru a calma spiritele, dar, din păcate, au avut de suferit și copiii aflați în zonă. Mulți dintre ei s-au intoxicat din cauza gazelor lacrimogene folosite de oamenii de ordine, iar câţiva au ajuns în mașinile de salvare.

Ulterior, o parte a suporterilor alungați de jandarmi au revenit la locurile lor, însă au mai existat și alte incidente. După golul marcat de Raul Rusescu, unii dintre fani și-au continuat răfuielile cu forțele de ordine și cu susținătorii echipelor rivale, în timp ce alții au aruncat cu diverse obiecte în teren.