Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MIRCIA GUTĂU, sondaje electorale pentru CL și CJ

În cadrul conferinței de presă susținută astăzi, 26 aprilie, la Primăria Municipiului, de către primarul Mircia Gutău, acesta a prezentat niște sondaje electorale in viziunea sa, destul de puternice, în ceea ce privește intrarea partidelor opozante în Consiliul Local, dar și în Consiliul Județean.
Astfel, întrebat de către jurnaliști, ce părere are despre locurile ce se vor ocupa în Consiliul Local și Județean, de catre partidele aflate în această bătălie, Gutău face următoarele precizări: ” PSD va obține o majoritate (..). Obiectivul este sa câștigăm postul de primar si majoritar, același lucru este si obiectivul Consiliului Județean, tot asa să obțină cât mai multe voturi și îți imaginezi ca fiecare are obiectivul asta. Dacă ii întrebați pe cei din opoziție au obiectivul să câștige.”

Așadar, cand vine vorba de intrarea partidelor din opoziție în Consiliul Local, Mircia Gutău, spune următoarele: „Îmi este foarte greu să spun acum, pentru ca USR este cu PRM, nu? Iau 7%!.
Celălalt cu Forța Dreptei (..) va dați seama că nu mai intră în CL, cine sa îi mai voteze. Sau intra doi perdanți de acolo, scene, perdandul Pîrvulescu și perdantul Rădulescu, pe care i-am văzut. (..).”
Întrebat de către jurnaliști, despre situația partidului AUR, referitor la intrarea în Consiliul Local, Gutău menționează: „Să vedem dacă intră. Nu e ironie, sa vedem dacă intră, pentru ca nu e simplu sa intri. Nu e simplu sa iei 5%.”
Totodată, Mircia Gutău susține că nu deține informații cum că AUR, se află sub 5%, însă asa cum precizează, consideră că :”e timp sa ajungă acolo.”

Bătălia pentru Consiliul Local și Județean, în viziunea lui Mircia Gutău, nu este atât de strânsă, considerând ca majoritatea locurilor vor fi ocupate de către PSD.