Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

HCM Râmnicu Vâlcea, victorie mare la Zalău

Duminică, 15 noiembrie 2015, HCM Râmnicu Vâlcea a pornit cu şansa a doua în meciul din deplasare cu HC Zalău, având în vedere că elevele lui Constantin Ştefan obţinuseră o sigură victorie în deplasare, în acest sezon, pe terenul ultimei clasate, Rapid.

Vâlcencele au început cele 60 de minute în forţă. HCM a etalat o apărare aproape perfectă şi gazdele au marcat primul gol abia în minutul 4, după patru reuşite ale vâlcenceor. Zălăuancele au fost în permanenţă într-o cursă de egalare pe care au reuşit-o în minutul 18, 8-8.

Au urmat alte opt minute fără gol pentru HC Zalău şi Vâlcea a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, 10-12. HCM a marcat şi primul gol al reprizei secunde, prin Ani Senocico şi a continuat să etaleze o apărare bine pusă la punct care le-a incomodat vizibil pe zălăuance.

Elevele lui Constantin Ştefan au dus diferenţa la patru goluri, 10-14 şi deveneau favorite la câştigarea celor trei puncte puse joc. Scenariul a continuat să fie unul asemănător, cu HC în permanenţă la conducere, la trei sau patru goluri diferenţă.

La mijlocul mitanului secund erau deja şase goluri avans, 14-20 şi doar o minune mai putea face posibilă revenirea zălăuancelor. Nu a fost cazul, însă, tabela de marcaj a îngheţat la final la scorul de 23-26. HCM Râmnicu Vâlcea a reuşit o victorie mare şi va termina turul de campionat pe propriul teren, contra clujencelor de la Universitatea Alexandrion, sâmbăta viitoare.