Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GRECIA-ROMANIA, ultima sansa pentru CM 2014

Echipa de start a „tricolorilor: Tatarusanu – Matel, D. Goian, Gardos, Rat – Bourceanu, C. Lazar – B. Nicolita, Al. Maxim, Cr. Tanase – Marica. Acesta este unsprezecele pe care se bazeaza Piturca la barajul cu Grecia pentru calificarea la CM 2014. Grecia-Romania se joaca, vineri, la Pireu, de la ora 21:45. Returul dintre Romania si Grecia este programat, marti, de la ora 21:00, la Bucuresti.

În acest meci decisiv, România mizeaza pe Nicolita, abia revenit la FC Nantes dupa unele probleme medicale. Marele sacrificat va fi Torje, jucatorul lui Espanyol, care va ramâne pe banca de rezerve în Grecia.

Victor Piturca va folosi o linie de trei mijlocasi ofensivi, formata din Nicolita, Maxim si Tanase. Marica va juca vârf, iar Stancu si Cocis ramân variante de rezerva, alaturi de Torje. Maxim, cel mai în forma „stranier”, va fi titular pentru Romania la partida din Grecia. Altfel, în lipsa lui Chiriches si Pintilii, accidentati, vor intra din start Gardos si Lazar. Tatarusanu a fost recuperat la timp, s-a antrenat si va intra din primul minut al meciului Grecia-Romania.

Ciprian Marica: „Ne vom bate pâna la ultima picatura de energie”

Ciprian Marica a promis înainte de Grecia – Romania ca se va lupta pâna la ultima picatura de energie pentru calificarea la CM din 2014. „Eu pot sa va promit ca ne vom bate pana la ultima picatura de energie pentru a va face mândri ca sunteti români!”, a scris Marica pe Facebook. Marica a anuntat în presa din Spania ca vrea sa marcheze cu Grecia si sa devina eroul care duce România la CM din Brazilia. „Am marcat goluri în preliminarii, acum sper sa marchez golul care ne duce la Cupa Mondiala. Cred ca avem un mic avantaj pentru ca jucam primul meci în deplasare, sper ca Romania sa se califice”, a spus Marica. 

Marica are cota 4,50 pentru un gol marcat pentru România în Grecia. Daca acesta va fi primul sau ultimul al meciului Grecia – România, cota creste la 6,00. Marica are cota 29,00 pentru o „dubla” marcata în Grecia. În 66 de meciuri jucate pentru România, Marica a marcat 24 de goluri.