Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BOMBĂ. Poliţistul Vintilă de la Călimăneşti prins beat la volanul maşinii de poliţie

Subofiţerul Adrian Vintilă, din cadrul Poliţiei Călimăneşti, a fost prins beat la volanul maşinii de poliţie. Totul s-a întâmplat în seara zilei de joi, 15 noiembrie, când poliţistul a plecat cu maşina de serviciu la Rm. Vâlcea. Când s-a întors însă în staţiune, şeful Poliţiei Călimăneşti a fost sesizat că subofiţerul Vintilă s-a urcat la volanul maşinii de poliţie în stare de ebrietate.

Astfel s-a procedat la oprirea în trafic a poliţistului beat, colegii săi punându-i fiola şi constatând că acesta avea o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool în aerul pur expirat. Oprirea în trafic a avut loc pe strada 24 Ianuarie din Călimăneşti, iar subofiţerul Adrian Vintilă s-a ales cu un dosar penal de mai mare frumuseţea.

Mai mult decât atât, împotriva poliţistului Vintilă s-a început procedura cercetării prealabile pentru dispunerea măsurilor disciplinare, şefii Inspectoratului de Poliţie Vâlcea urmând să constituie o comisie disciplinară şi să ia măsuri împotriva poliţistului alcoolic. Sigur, acest lucru se va întâmpla după ce va fi finalizat dosarul penal de către procurori pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, iar dacă va fi condamnat, el riscă să fie dat afară din serviciu. Până atunci subofiţerul Adrian Vintilă a rămas fără permis de conducere şi cu o funcţie în cadrul Poliţie Călimăneşti cu atribuţii mai puţine.