Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CSM RM. VÂLCEA, șanse mari să joace în Liga 1 de fotbal

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a rămas în pronunțare după ce clubul CSM Râmnicu Vâlcea, aflat în proces cu FRF şi LPF și-a pledat cauza prin avocații Dan Idiţa şi Tudor Chiuariu. Echipa din Vâlcea s-a simțit nedreptățită și a dat în judecată FRF şi LPF, care i-au refuzat acesteia un loc în LIga 1 de fotbal, după ce a terminat în play-off-ul Seriei a II-a pe locul 3 deoarece Universitatea Craiova nu avea dreptul trei ani consecutivi de afiliere.

Avocatul Dan Idița, care a câștigat mai multe procese la TAS, a spus la întoarcerea de la Lausanne că se așteaptă ca verdictul săî fie dat într-o săptămână, nedorind să facă niciun fel de aprecieri despre proces.

Locuitorii din Râmnicu Vâlcea au în acest moment o șansă extraordinară de a vedea de la anul fotbal de calitate după 28 de ani. Reprezentanții CSM Râmnicu Vâlcea au spus, prin intermediul unui comunicat de presă, că s-au bătut până la capăt pentru a-și găsi dreptatea și că așteaptă cu mari emoții decizia de la TAS.

„Suntem convinşi că iubitorii fotbalului din Vâlcea şi nu numai aşteaptă cu nerăbdare decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în urma demersului făcut de clubul nostru. Zăvoiul are şansa să respire aer de Liga I după 28 de ani de aşteptare şi emoţiile sunt mari. Indiferent de rezultatul de la TAS, ţinem să le mulţumim mult celor care ne-au fost alături şi care au crezut în promisiunea făcută că vom merge până la capăt în tentativa de a ne căuta dreptatea. Am crezut şi credem în şansa noastră, avem inima împăcată că am făcut tot posibilul să le îndeplinim visul vâlcenilor de a vedea pe CSM Rm. Vâlcea jucând în primul eşalon. Acum nu mai depinde de noi şi aşteptăm alături de dumnevoastră verdictul de la Lausanne şi vă promitem că vă vom informa cu promptitudine despre decizie”, se arată în comunicatul CSM Râmnicu Vâlcea.