Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ȘOC: Jennifer Garner şi Ben Affleck divorțează

Conform presei de peste Ocean, Jennifer Garner şi Ben Affleck se despart după 10 ani de căsnicie, deși ani de-a rândul s-au străduit să pară cuplul perfect. Divorțul va fi unul extrem de costisitor deoarece trebuie să împartă cel puțin 100 de milioane de dolari.

Motivul despărțirii lor pare a fi o tânără actriță de 29 de ani. ennifer Garner (43 de ani) i-a reproşat soţului ei, Ben Affleck (42 de ani), că a înşelat-o cu Anna Kendrick, partenera lui din filmul “The Accountant”. Mai mult, ea nu mai suportă dependenţa starului de jocurile de noroc. Deși are o imagine impecabilă, datorată echipei sale, Ben Affleck, care are lșa activ un Oscar, este deja dependent de droguri și de jocurile de noroc. Soția lui nu vrea ca aceste dependențe ale lui Ben să-i influențeze pe cei trei copii ai lor.

Jennifer Garner şi Ben Affleck sunt împreună din octombrie 2004 şi s-au căsătorit la 29 iunie 2005 în staţiunea Parrot Cay din Insulele Turks şi Caicos. Ei au împreună trei copii, două fetiţe: Violet, de 9 ani, şi Seraphina, de 6 ani, şi băieţelul Samuel, în vârstă de 3 ani.