Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cinci amicale pentru Flacăra Horezu în februarie

Ocupanta primului loc în Superligă şi principal favorită la câştigarea titlului de campioană a judeţului Vâlcea, Flacăra Horezu, se pregăteşte pentru a doua parte a sezonului pe teren propriu. Echipa antrenată de Adi Popa susţine în această perioadă un cantonament centralizat de pregătire la un hotel din localitate, programat în perioada 5-10 februarie.

În lot au venit și trei jucători noi, mijlocașul central Ovidiu Popescu, venit de la ACS Șirineasa, portarul Petre Radu (Slatina), iar de la juniori a fost promovat Adrian Voicu. Pe lista plecărilor este trecut fundașul central Marian Popescu, în timp ce mijlocașul stânga Victor Caliani, care venise săptămâna trecută la echipă, nu a ajuns la un acord cu conducerea clubului și a plecat. Flacăra are punctaj maxim în Superliga Vâlcea după 16 etape, cu cinci lungimi avans față de a doua clasată, Cozia Călimănești. Superliga Vâlcea se reia pe 3 martie, cu meciurile etapei a 17-a, dată la care horezenii vor juca la Tomșani.

Până atunci, Horezu va susţine cinci amicale, cu CSU II Craiova în deplasare (10 februarie), cu Pandurii Tg. Jiu la Rovinari (14 februarie), cu SCM la Rm. Vâlcea (17 februarie), cu Atletic Bradu la Bradu (21 februarie) şi cu Venus Independenţei la Vâlcea (23 februarie).